Niko 1396 Napisano Octobar 27, 2018 Zainteresovan, 491 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: A Prijavi odgovor kao problematičan Ostah duzan zavrsnicu ovog kratog i nadam se lepog putopisa, i naravno nezaobilazni Djerdap. Pusta magistrala pored Dunava, priroda neverovatno lepa i voznja kao da sutra ne postoji daje savrseni recept za pravu zavrsnicu ovog kratkog obilaska po Karpatima za koje jedva cekam opet, ali detaljniji krug 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brothers 5 Napisano Novembar 6, 2018 U prolazu, 12 postova Motocikl: Apn4, mz etz 250, i sad honda cbr 600f3 Prijavi odgovor kao problematičan On 27.10.2018. at 19:55, Niko je napisao: Ostah duzan zavrsnicu ovog kratog i nadam se lepog putopisa, i naravno nezaobilazni Djerdap. Pusta magistrala pored Dunava, priroda neverovatno lepa i voznja kao da sutra ne postoji daje savrseni recept za pravu zavrsnicu ovog kratkog obilaska po Karpatima za koje jedva cekam opet, ali detaljniji krug Ekstra tura planiram je za dogodine misliš da je dovoljno 4-5 dana da se obidje i poneki zamak? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Niko 1396 Napisano Novembar 6, 2018 Zainteresovan, 491 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: A Prijavi odgovor kao problematičan Sasvim dovoljno Brothers, na izlasku sa Transfagarasa desno ides na Brasov i krece redno:Peleš,Bran,tvrdjava Rasnov,crna crkva itd,vracas se istim putem jedno 150km i krece put ka TA i usput dvorac Hunedoara,mada ako je 5 dana cajtung onda bi isao ovim redosledom da upotpunim komplet sliku:Hunedoara,Sibiu,TA,TF,Brasov i okolni zamci pa povratak preko TF u kontra smeru, kojim god putem krenes 5 dana je tamanica,racunaj 2 dana oko Brasova i 2 dana da potrosis na TF i TA mislim da je dovoljno jer i ja planiram sledecu jesen da napravim nesto slicno i na plafon 5 dana,pozz. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brothers 5 Napisano Novembar 7, 2018 U prolazu, 12 postova Motocikl: Apn4, mz etz 250, i sad honda cbr 600f3 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na savetima Niko, kad vec idem bas bih obisao sto vise, a mislim da je pocetak septembra dobar za tu voznju da uklopim kad sam na odmoru da ne bude na brzaka 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sale-VFR 457 Napisano Novembar 7, 2018 Zainteresovan, 531 postova Lokacija: Branicevski okrug Motocikl: Honda Hornet 600 2005 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam isao prve nedelje sept vreme je bilo super Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zika56 17409 Napisano Novembar 7, 2018 Čuvaj sebe od drugih i druge od sebe, 3706 postova Lokacija: Niš / Donji Adrovac Motocikl: BMW R1100GS (iz prošlog veka) Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, Brothers je napisao: Hvala na savetima Niko, kad vec idem bas bih obisao sto vise, a mislim da je pocetak septembra dobar za tu voznju da uklopim kad sam na odmoru da ne bude na brzaka Ja sam jednom išao 16. septembra i na vrh Transalpine krenula mećava, jedva sam se spustio prema Sebešu. A već sutradan na Transfagarasanu vreme izvanredno. Drugi put sam išao prvog septembra i lepo je sve prošlo (osim hladnoće u šatoru na Transalpini i kiše u povratku). Mislim da je ipak idealno vreme za tu destinaciju od sredine jula do sredine avgusta. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brothers 5 Napisano Novembar 8, 2018 U prolazu, 12 postova Motocikl: Apn4, mz etz 250, i sad honda cbr 600f3 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 16 sati, zika56 je napisao: Ja sam jednom išao 16. septembra i na vrh Transalpine krenula mećava, jedva sam se spustio prema Sebešu. A već sutradan na Transfagarasanu vreme izvanredno. Drugi put sam išao prvog septembra i lepo je sve prošlo (osim hladnoće u šatoru na Transalpini i kiše u povratku). Mislim da je ipak idealno vreme za tu destinaciju od sredine jula do sredine avgusta. Znaci da ipak koristimo leto Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sale-VFR 457 Napisano Novembar 8, 2018 Zainteresovan, 531 postova Lokacija: Branicevski okrug Motocikl: Honda Hornet 600 2005 Prijavi odgovor kao problematičan Ko moze najbolje i za letovanje i planinu meni je takav posao da mogu ili jun ili sept Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Niko 1396 Napisano Novembar 12, 2018 Zainteresovan, 491 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: A Prijavi odgovor kao problematičan Vreme je u zadnjih nekoliko godina bas postalo varljivo i treba ga detaljnije ispratiti a ako se moze i uklapati prema njemu.Ja planiram pentranje na Triglav jun-jul i vec sam sad poceo da merkam live kamere i prognoziram vreme,studiracu dotle meteorologiju.Kraj Avgusta nadam se videti Karpate opet samo detaljnije,ki peske,pa ako je neko rad u taj period javite se ovde mozemo i zajedno,mislim lepo je i sam ali kad je vise zanimljivije bidne. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brothers 5 Napisano Novembar 12, 2018 U prolazu, 12 postova Motocikl: Apn4, mz etz 250, i sad honda cbr 600f3 Prijavi odgovor kao problematičan Sad pricamo ja i drug nesto nista zvanicno Srbija-Pariz, jos nije ni krenula organizacija ali videcemo kako se sve odvija, ali velika je verovatnoca za Karpate, bas ta opustena varijanta, pa videcemo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...