max80 3059 Napisano Septembar 13, 2018 Drug član, 726 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Tracer 7 na drumu, Katana i Fazer u srcu Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem fabrički vizir koji mi je ostao od starog motora, Suzukija GS 500F...Možda odgovara i za neke modele K serije...Na samom viziru nema ogrebotina osim na dnu postolja...Ima i dve linije u donjem levom ćošku, koje su ostatci kao neke smole ili gume, u svakom slučaju uz malo truda mogu da se skinu. Cena 3.000 dinara Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
max80 3059 Napisano Septembar 13, 2018 Drug član, 726 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Tracer 7 na drumu, Katana i Fazer u srcu Prijavi odgovor kao problematičan Zaboravih telefon da stavim 064/650-2325 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
max80 3059 Napisano Decembar 4, 2018 Drug član, 726 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Tracer 7 na drumu, Katana i Fazer u srcu Prijavi odgovor kao problematičan Aktuelno... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
max80 3059 Napisano Januar 29, 2019 Drug član, 726 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Tracer 7 na drumu, Katana i Fazer u srcu Prijavi odgovor kao problematičan Aktuelno...Cena spuštena na 20 evra (fiksno). Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
max80 3059 Napisano April 23, 2019 Drug član, 726 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Tracer 7 na drumu, Katana i Fazer u srcu Prijavi odgovor kao problematičan Malo da osvežim oglas...Prodaja i dalje aktuelna Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
max80 3059 Napisano Jul 31, 2019 Drug član, 726 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Tracer 7 na drumu, Katana i Fazer u srcu Prijavi odgovor kao problematičan Ja i zaboravih na ovo, možda nekome zatreba. Cena 2.000din Može zamena i za neki kofer uz moju doplatu Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
max80 3059 Napisano Octobar 25, 2019 Drug član, 726 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Tracer 7 na drumu, Katana i Fazer u srcu Prijavi odgovor kao problematičan Kofer kupljen pa zamena nije aktuelna više. Cena za vizir ostaje 2.000 din Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
max80 3059 Napisano Decembar 27, 2020 Drug član, 726 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Tracer 7 na drumu, Katana i Fazer u srcu Prijavi odgovor kao problematičan Ako nekome treba za ljubimca u sezoni sređivanja. Aktuelno. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHOKLA 1752 Napisano Januar 8, 2021 Drug član, 1488 postova Lokacija: KLADOVO, KLADOVO, KLADOVO Motocikl: Mali Plavi Zeka S '06., VFR 800 V-Tec '02., TL 1000s '97., FJR 1300 '02., Gillera Runner FXR '02., Peugeot Vivacity. Suzuki AY 50 Katana - za sada... I SVI LEPI!!! Prijavi odgovor kao problematičan On 27.12.2020. at 17:42, max80 je napisao: Ako nekome treba za ljubimca u sezoni sređivanja. Aktuelno. Daj mi, molim te, dimenzije vizira. Visinu i sirinu na najsirem delu. Pokusavam da uklopim nesto u neku preradu, pa da proverim. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
max80 3059 Napisano Januar 8, 2021 Drug član, 726 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Tracer 7 na drumu, Katana i Fazer u srcu Prijavi odgovor kao problematičan 7 hours ago, SHOKLA said: Daj mi, molim te, dimenzije vizira. Visinu i sirinu na najsirem delu. Pokusavam da uklopim nesto u neku preradu, pa da proverim. Visina je 30cm, a sirina 40cm. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...