ilijazec 14 Napisano Septembar 14, 2018 Svrati ponekad, 130 postova Lokacija: srbija Motocikl: Suzuki gsx 600 f Prijavi odgovor kao problematičan 49 minutes ago, pronto said: Evo ga i ovaj 'oće motor. Bolje se ženi i pravi decu imam 2 cerke 10god i 6 god ubraku sam 10 godina Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7449 Napisano Septembar 14, 2018 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan Opet pogledaj moj post i trazi te motore koje sam ti predlozio. Bolje neces naci za te pare. Pozdrav. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bruno 68 2708 Napisano Septembar 15, 2018 Drug član, 2105 postova Lokacija: Borca - Greda Motocikl: V-Strom 1050 XT Prijavi odgovor kao problematičan I ja delim bocin stav.Za sta tebi treba motor?Sent from my SM-A530F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8689 Napisano Septembar 15, 2018 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Mogu li da pitam zasto bas "trkalica"? Nije da te odgovaram, nego me bas zanima. To sto ti lepo izgleda taj tip motora u ovom trenutku, jako brzo ce da se promeni kako ti bude evoluirao ukus. Za prvi motor valja uzeti dobru stvar. Dobro razmisliti. Izbor napraviti izmedju 2 ili više motora gde nijedan ne poznaješ, a međju kojima je jedan koji ti se svidja... i onda koji odabrati?Pa onaj koji ti se svidja naravno. Kad kreces da juriš ženske u pubertetu, jel si jurio one ‘domacice’ odlične za ženidbu, ili si jurio onu na koju ti se diže? Stvarno nema potrebe čovek sebe da kažnjava time sto će kupiti motor koji mu se ne svidja. A posle kad kupi R i zadovolji dušu može da menja ako poželi a ne i startu da vozi horneta i svaki put kad prodje neki R on da slini za njim. Jedan je život i uzmi sve sto zelis i možeš. I ja bih uzeo R, iako sam oženjen + deca komada tri. Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jboban 412 Napisano Septembar 15, 2018 Zainteresovan, 969 postova Lokacija: Užička Republika Motocikl: Suzuki DL650 V-Strom Prijavi odgovor kao problematičan zanimaju me neke trkaliceNEVOLIM BAS JURNJAVUNe razumem šta ti hoćeš, prvo ili drugo koje si naveo? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stilgar 1261 Napisano Septembar 15, 2018 Drug član, 828 postova Lokacija: Beograd Motocikl: motora bez trenutno Prijavi odgovor kao problematičan Za 1000 evra nema R na koji bi seo a da ga majstor dobro ne pogleda. Posle gledanja i diagnoze sta sve treba 100% ga ne bi ni kupio. Uzmi ti za pocetak neki skuter apriliu atlantic 250, x9 250, beverly 250 kubika, moze do sombora a moze i ns/bg svi su lepi i skoro da ti se uklapaju u cenu. Delova ima, odrzavanje i registracija pristupacni. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ilijazec 14 Napisano Septembar 15, 2018 Svrati ponekad, 130 postova Lokacija: srbija Motocikl: Suzuki gsx 600 f Prijavi odgovor kao problematičan 18 hours ago, hard_rock said: za te pare hvala brate moj gledacu to Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ilijazec 14 Napisano Septembar 15, 2018 Svrati ponekad, 130 postova Lokacija: srbija Motocikl: Suzuki gsx 600 f Prijavi odgovor kao problematičan 18 hours ago, hard_rock said: cova mi je dao dobar predlog i svidja mi se izbor Kawasaki ER5?? Suzuki GS500? Kawasaki GPZ500S? Suzuki bandit 400? Honda CB500? za prvi motor koji cu da furam jedno 3 god pa kad skupim iskustvo i lovu onda mogu da uzmemnesto drugo a prvi motor je prvi motor Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ilijazec 14 Napisano Septembar 15, 2018 Svrati ponekad, 130 postova Lokacija: srbija Motocikl: Suzuki gsx 600 f Prijavi odgovor kao problematičan hvala vam na razumevanju isavetima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ilijazec 14 Napisano Septembar 15, 2018 Svrati ponekad, 130 postova Lokacija: srbija Motocikl: Suzuki gsx 600 f Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Singularitet 2495 Napisano Septembar 15, 2018 Stari S.W.A.T., 975 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: crf1100adv Prijavi odgovor kao problematičan Za čoveka od 30 godina 500 - 600 cm2 nije mnogo. Svakako nije isto kad krećeš sa 7, 14 ili 30, tako da je ona priča o 50, 125, 250, 500... deplasirana. Zavisi tu dosta i od kilovata, a u ovom slučaju bitnije je imaš li položeno puno A ili ne. Ako imaš terao si ti jače od 250 na obuci, pa lako možeš da proceniš da li ti je pola litre mnogo. U stvari, čini mi se da nemaš puno A jer se verovatno ne bi raspitivao za 250 posle 20h na 500-600. Razreši nam prvo tu dilemu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2383 Napisano Septembar 15, 2018 Andragog, 4958 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Neki Enduro 600-650 ccm Dr600-650 Xt600-660 Klr 600-650 XL600, Dominator650 Bmw650 Aprilia Pegaso 650 Večinu sa ovog spiska možeš naći za 1000 e i voziti se dobro. Povedi nekog ko se razume i pazari... To što ima više kubika nema veze. Ide oniliko koliko daješ gas Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ilijazec 14 Napisano Septembar 16, 2018 Svrati ponekad, 130 postova Lokacija: srbija Motocikl: Suzuki gsx 600 f Prijavi odgovor kao problematičan 21 hours ago, Singularitet said: Razreši nam prvo tu dilemu. ma nemam josa polozeno za a zaA polazem sledeci mesec pa posto sam duze vreme bio sa kesom isopd 0,00 NISAM SE NI INTERESOVO ZA ISTA E SAD ME ZANIMA I NA PROLECE KUPUJEM za 1000-1500 evra zavisi od mogucnosti pa mi trebaju saveti ostali su mi rekli da R NIJE ZA POCETNIKEpa cu se ja toga prirrzavati pa mi trebaju ideje i saveti hvala svima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ŽUVI 31 Napisano Septembar 16, 2018 U prolazu, 34 postova Lokacija: Beograd Motocikl: YAMAHA FJ1200 Prijavi odgovor kao problematičan Razmisli i o Diverziji 600 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ilijazec 14 Napisano Septembar 16, 2018 Svrati ponekad, 130 postova Lokacija: srbija Motocikl: Suzuki gsx 600 f Prijavi odgovor kao problematičan dobar Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1287 Napisano Septembar 16, 2018 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan H2R!!! Nista manje!! 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6585 Napisano Septembar 17, 2018 Ne silazi, 6516 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Živ bio majci svojoj 100, 200 godina. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jboban 412 Napisano Septembar 17, 2018 Zainteresovan, 969 postova Lokacija: Užička Republika Motocikl: Suzuki DL650 V-Strom Prijavi odgovor kao problematičan Ovaj nas pelcuje, kolektivno. 1 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lomitelj 5814 Napisano Septembar 17, 2018 Drug član, 1538 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ovaj nas pelcuje, kolektivno.Još od prvog vagona ali hajd' ne htedoh da kvarim igranku. Trol, samo takav. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ilijazec 14 Napisano Septembar 17, 2018 (promenjeno) Svrati ponekad, 130 postova Lokacija: srbija Motocikl: Suzuki gsx 600 f Prijavi odgovor kao problematičan 11 hours ago, pronto said: 20 hours ago, Šumi Zmajček said: Promenio Septembar 17, 2018 član ilijazec Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7449 Napisano Septembar 17, 2018 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan crno dete, sszgo? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...