n5rovic 57 Napisano Septembar 8, 2018 Svrati ponekad, 141 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: BMW R1100R BMW R1200GS Prijavi odgovor kao problematičan Pošto mi na vrhu kod tunela na Transfagarašanu kaciga pade sa motora otkotrlja se niz liticu jedno 700 metara raspade se sva a bila je odlična Nolan N 104 evo sa komunikatorom N com ( koji da nije za poverovati prežive pad),MaRko i Marko Beton se spustiše i slalomom izmedju kamenja i pasaa ovčara doneše mi ostatak šlema tako sa ranjenom kacigom pravac Sibiu i u KTM prodavnici ja kupim Acerbis flip up kacigu samo da mogu da vozim dalje jer nas je čekala Transalpina i povratak preko Semenika poslužila svrsi extra više od očekivanog. E sad moram malo da se pohvalim,danas zahvaljujući Ognjanu iz Motoringa ponovim se novom X-lite X 1004 kacigom ,utisak je da posle samo 60 km mogu da kažem da vredi svaki dinar ali svaki nisam verovao da postoji tako laka,tiha,udobna kaciga a da je flip up a o kvalitetu zvuka iz N coma BX1 ne vredi trošiti reči ovo je jednostavno high end. Izvinjavam se ako sam preterao. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guliver 822 Napisano Septembar 8, 2018 Zainteresovan, 784 postova Lokacija: Ugljevik; RS; BiH Motocikl: MZ TS250/1, Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan ULTRA CARBON Vjerujem da je cijena prava sitnica. U zdravlju da je se nanosaš, Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rik 193 Napisano Septembar 8, 2018 Svrati ponekad, 229 postova Lokacija: Grocka Motocikl: Yamaha XJ900S Diverzija Prijavi odgovor kao problematičan Karbon je poznat po svojoj lakoći.Lepo izgleda kaciga. Napiši neki utisak i posle nešto više kilometara, čisto da se upotpuni tema. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...