lomitelj 5814 Napisano Septembar 15, 2018 Drug član, 1538 postova Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, 3OPAH said: a sta je sa kompjuterima/ploterima? Ne znam tačno na šta misliš? Prvo, ako sam pogrešno shvaćen, crtaju na kompjuterima, ne na papirima. Drugo, ako se tvoje pitanje odnosi na uređaje, onda su po najnovijim standardima. Sve rade na najnovijim softverima, hardverima i tu nema greške. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lomitelj 5814 Napisano Septembar 16, 2018 Drug član, 1538 postova Prijavi odgovor kao problematičan Evo i par snimaka, da malo dočaraju zvuke sirena u svakodnevnom saobraćaju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
3OPAH 1290 Napisano Septembar 16, 2018 Drug član, 1162 postova Lokacija: Beograd, Čubura Motocikl: BMW F800GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Pre 14 sati, lomitelj je napisao: Ne znam tačno na šta misliš? Prvo, ako sam pogrešno shvaćen, crtaju na kompjuterima, ne na papirima. Drugo, ako se tvoje pitanje odnosi na uređaje, onda su po najnovijim standardima. Sve rade na najnovijim softverima, hardverima i tu nema greške. da nismo se razumeli, sad shvatam. Ja sam stara skola i ""tehnicki crtac", u moje vreme je bio covek koji "tusira". Treba li ovu tehnologiju da objasnjavam? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lomitelj 5814 Napisano Septembar 16, 2018 Drug član, 1538 postova Prijavi odgovor kao problematičan 19 minutes ago, 3OPAH said: da nismo se razumeli, sad shvatam. Ja sam stara skola i ""tehnicki crtac", u moje vreme je bio covek koji "tusira". Treba li ovu tehnologiju da objasnjavam? Ne brini, nisam ni ja mlad. Sve svoje radove na fakultetu sam "tuširao". Rapidografi, dva velika trougla, mastilo... Kasnije me je sustigla tehnologija ali rapidografe nisam bacio ni prodao, iako sam ih jedno vreme dobrano zamrzeo. Ima tu neke nostalgije. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 18901 Napisano Septembar 16, 2018 Integrisan, 8499 postova Prijavi odgovor kao problematičan Znači mašinac, ko naš drug Zoran 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lomitelj 5814 Napisano Septembar 16, 2018 Drug član, 1538 postova Prijavi odgovor kao problematičan Znači mašinac, ko naš drug Zoran Jesam vala. I eto, godinama već, 'lebac zarađujem svuda po svetu. Ali neko debelo sedenje na jednom mestu i nije za mene. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lomitelj 5814 Napisano Septembar 18, 2018 Drug član, 1538 postova Prijavi odgovor kao problematičan U onim motornim triciklima, tzv "tuk-tukovima", može sve da se prevozi. Nisam fotkao ja već kolega iz auta, u povratku s posla. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bruno 68 2712 Napisano Septembar 18, 2018 Drug član, 2106 postova Lokacija: Borca - Greda Motocikl: V-Strom 1050 XT Prijavi odgovor kao problematičan Hvala tebi na svemu sto delis sa nama ali meni to deluje kao Dorcol u najgorem izdanju. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lomitelj 5814 Napisano Septembar 18, 2018 Drug član, 1538 postova Prijavi odgovor kao problematičan Hvala tebi na svemu sto delis sa nama ali meni to deluje kao Dorcol u najgorem izdanju.Svakakve komentare sam čuo ali ovaj je najoriginalniji. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bruno 68 2712 Napisano Septembar 18, 2018 Drug član, 2106 postova Lokacija: Borca - Greda Motocikl: V-Strom 1050 XT Prijavi odgovor kao problematičan Vozeci kasno ili rano nocu, u mraku Dorcolskih ulica istrci nesto pred kola i baja predje kolima preko tog sto istrci. Unezveren negleda pod auto vec poziva policiju i hitnu i po njihovom dolasku dobija informaciju da je zgazio svinju. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lomitelj 5814 Napisano Septembar 18, 2018 Drug član, 1538 postova Prijavi odgovor kao problematičan Vozeci kasno ili rano nocu, u mraku Dorcolskih ulica istrci nesto pred kola i baja predje kolima preko tog sto istrci. Unezveren negleda pod auto vec poziva policiju i hitnu i po njihovom dolasku dobija informaciju da je zgazio svinju. O bože! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...