KristianHerceg 0 Napisano Avgust 30, 2018 U prolazu, 3 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima, Imam 2 problema vezano za Hondu 1000F pa ako moze pomoć Motor mi je garaziran preko zime stavljen nov gelirani akomulator kad hocu pokrenut motor nema struje ni malo,preko kablova upali ali kad sklonim kablove odman se ugasi....a drugi problem je kad hocu da pokrenem motor na Starteru u regleru samo se cuje tuckanje i nista se ne desava,pa ga moram direkt na njega stavit npr saravcinger da upali. unaprijed hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7451 Napisano Avgust 30, 2018 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan Preko kablova kad spojis na drugi akumulator upali? Jesi siguran da taj gelirani akumulator valja iako je nov? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1043 Napisano Avgust 30, 2018 Drug član, 3007 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Ne stavljas saravcinger na regler, vec na startni relej... Inace viljuskasti kljuc je zgodniji za to. Akumulator nije geliran nadam se, vec GEL aku narodno nazvan... Tvoji simptomi ukazuju na prazan/NEispravan akumulator i NEdostatak punjenja... ovako na prvu ruku. Treba premereti aku, proveriti punjenje... kao prve korake. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KristianHerceg 0 Napisano Avgust 30, 2018 U prolazu, 3 postova Prijavi odgovor kao problematičan Evo opet ja,sad cu stavit akomulator na punjac,pokusat cu ga napunit 6A a koliko vremena treba da ga ostavim na punjacu? a sto se tice startnog releja rijesio sam kvar unutra je gubio kontakt,ocistio brusnim papirom i sve oke. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stanebane 643 Napisano Avgust 30, 2018 Svrati ponekad, 442 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilia Scarabeo Prijavi odgovor kao problematičan Sa 6a samo ces da sjebes akumulator. Treba ti punjac za gel i agm akumulatore. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srrdjan 315 Napisano Avgust 31, 2018 Нек иде живот, 858 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vulkan 800 некада био Keeway Supershadow 250 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 10 sati, stanebane je napisao: Sa 6a samo ces da sjebes akumulator. Treba ti punjac za gel i agm akumulatore. Мислим да си га погрешно разумео ? капацитет је 6 А . Прво мораш да нам кажеш које је снаге пуњач па да се отприлике одреди време пуњења . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stanebane 643 Napisano Avgust 31, 2018 Svrati ponekad, 442 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilia Scarabeo Prijavi odgovor kao problematičan Pre 4 sati, srrdjan je napisao: Мислим да си га погрешно разумео ? капацитет је 6 А . Прво мораш да нам кажеш које је снаге пуњач па да се отприлике одреди време пуњења . Bez obzira treba mu punjac za AGM i GEL akumulatore. Sa obicnim punjacem samo ce da sjebe akumulator. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Petar zr 10 Napisano Septembar 14, 2018 U prolazu, 27 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ja punim sa obicnim punjacem preko sijalice i nikad nije bio problem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...