Stuntrider 0 Napisano Avgust 29, 2018 U prolazu, 9 postova Lokacija: Tuzla BiH Motocikl: Suzuki dr 800s Big Prijavi odgovor kao problematičan Koja mu je max brzina ako je neko vozio ovaj motor i da li je normalno za njega da ide brzinom 150km/h i kako se ponasa u voznji pri tolikoj brzini . Nacuo sam nesto oko klipa jer je jednocilindras kad mu se mijenja klip i karike na koliko kilometara i na koliko kilometara mu se mjenja ulje ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojssa 1746 Napisano Avgust 29, 2018 Којекуде, 484 postova Lokacija: Borča-Bgd Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam ga vozio 160, moze jos malo. Kazu ide koliko je i graviran ali mu to nije putna brzina, tolika motorcina sa klipom od Fapa nije pravljena za jurcanje ni za stunt. Ulje mu se menja ko i na svakom drugom motoru na 5.000 ili sezonski. 10-40. Ne voli visoke obrtaje pre nego se dobro zagreje agregat inace moze doci do karambola. Ako je lepo vozen i odrzavan, agregat moze da okrene i 150.000km. Moj sada vec pokojni prijatelj je imao jednog sa tom kilometrazom i bio je i dalje u voznom stanju. Kada su bile poplave u Obrenovcu, sa njim je uspeo da izadje iz grada kroz onu vodurinu i secam se rekao je da ga nikada nece prodati... Na oko 10.000 stelujes ventile jer pocinju da zvece, dotezes kontra tegove. Na oko 70-80.000 obratiti paznju na lanac bregaste, pocinje da zvecka. Preporucljivo odmah zameniti. Ja sam vozio tri nepune sezone sr43b, to je zadnji model 1996-1998 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vava 634 Napisano Avgust 29, 2018 Zainteresovan, 530 postova Lokacija: beograd mirijevo Motocikl: 950adv 450exc Prijavi odgovor kao problematičan Nije on za voznju do max brzine, moze da ide 150 ali nije ni to za njega 110-130 mu je optimalna brzina. Ne menjaju mu se klip i karike na kilometrazi ulje i filter menjas na oko 5000 gore dole. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stuntrider 0 Napisano Avgust 30, 2018 U prolazu, 9 postova Lokacija: Tuzla BiH Motocikl: Suzuki dr 800s Big Prijavi odgovor kao problematičan Znaci samo ventile stelujem redovno i lanac i dobro ulje sipat i to je to ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stuntrider 0 Napisano Avgust 30, 2018 U prolazu, 9 postova Lokacija: Tuzla BiH Motocikl: Suzuki dr 800s Big Prijavi odgovor kao problematičan Jer kupio sam ga skoro prije mjesec dana i dovezao ga kuci bez ikakvog iskiustva prema ovim tipovima motora pa mi treba svaki savjet Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stuntrider 0 Napisano April 1, 2019 U prolazu, 9 postova Lokacija: Tuzla BiH Motocikl: Suzuki dr 800s Big Prijavi odgovor kao problematičan Da li neko zna na dr 800 gdje se nalaze tegovi u masini i kako izgledaju ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...