sashac 8204 Napisano Avgust 29, 2018 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Kupio bih klincu Caberg blaze...Ima li neko iskustva sa njom? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Avgust 30, 2018 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Kaciga kupljena.Izgleda niko nema... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8689 Napisano Avgust 30, 2018 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Ima napred luftaše ko w123 Ali na oko deluje cool, bar meni. Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Avgust 30, 2018 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Stigla,klinac prezadovoljan. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Avgust 30, 2018 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Dobio crni vizir na poklon. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sreten75 397 Napisano Avgust 30, 2018 Zainteresovan, 461 postova Lokacija: Dorcol Motocikl: zx12r Prijavi odgovor kao problematičan Pitaj klinca kakvi su utisci pa nam javi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Avgust 31, 2018 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlig0r 1929 Napisano Avgust 31, 2018 Drug član, 959 postova Lokacija: New Now Motocikl: Aprilia Shiver GT 750, Honda CB400N Prijavi odgovor kao problematičan od kako sam je skontao, deluje mi kao logican naslednik mog Caberg Duke-a kad je raskantam takodje mi deluje na slikama i da ima vece "vidno polje"... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mali_veseljak 1252 Napisano Avgust 31, 2018 Drug član, 995 postova Lokacija: Banjaluka Motocikl: Triump Tiger 800 XRT Prijavi odgovor kao problematičan Nadam se da je bolja od caberg duk II koju ja imam. Jako bucna kaciga sa jako slabom ventilacijom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Septembar 1, 2018 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Evo posle dva dana,Duki je odusevljen ventilacijom koju ima kaciga,vidno polje je kako on kaze neverovatno,veoma je lagana,i nivo buke minimalan.Prezadovoljan je. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
king_julien 2567 Napisano Septembar 1, 2018 Zainteresovan, 580 postova Prijavi odgovor kao problematičan Koliko je placena ako nije tajna kolega i gde je kupljena? Jel dolazi sa pinlock-om? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Funky 150 Napisano Septembar 1, 2018 Svrati ponekad, 328 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Hondaaaa :) Prijavi odgovor kao problematičan Ja najverovatnije sa Duke 2 modela prelazim na ovu, probao sam je u Louis-u, odlicna kaciga! Evo sad imamo i utiske nekog ko je vozio Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa ns 1 3067 Napisano Septembar 1, 2018 Ne silazi, 2915 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pre 5 sati, Funky je napisao: Ja najverovatnije sa Duke 2 modela prelazim na ovu, probao sam je u Louis-u, odlicna kaciga! Evo sad imamo i utiske nekog ko je vozio nije ista kaciga ali sam se nameračio na caberg drift trenutno je 119 e u luisu,ddali neko ima iskustva sa tom kacigom.Interesuje me i veličina naročito u odnosu na druge kacige Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Septembar 2, 2018 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan placena je 34000.Garagemotoshop.Dolazi sa pin lockom,i crnim vizirom gratis. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jupiter 3260 Napisano Septembar 3, 2018 Drug član, 1007 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Cuj prezadovoljan, kaciga moze u Mad Max 16, ili onaj drugi, ne mogu da se setim kako se zove film... Sala, super si cale. Nego, da pitam, cemu sluzi zatamnjeni vizir? Narocito uz naocare za sunce. Da ne vidis u mraku? U sumrak? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Septembar 3, 2018 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, Jupiter je napisao: Cuj prezadovoljan, kaciga moze u Mad Max 16, ili onaj drugi, ne mogu da se setim kako se zove film... Sala, super si cale. Nego, da pitam, cemu sluzi zatamnjeni vizir? Narocito uz naocare za sunce. Da ne vidis u mraku? U sumrak? Kad oces da izgledas opasno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
king_julien 2567 Napisano Septembar 3, 2018 Zainteresovan, 580 postova Prijavi odgovor kao problematičan 3 hours ago, Jupiter said: Da ne vidis u mraku? U sumrak? Vala bas tako.. BIla neka prica ovde da neke kolege nose 2 vizira dnevni ovaj zatamljeni, pa kad ih hvata sumrak/mrak stavljaju providan. Sta znam meni to ne pije vodu, pogotovo uz naocare za sunce koje perfektno rade svoj posao... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jupiter 3260 Napisano Septembar 3, 2018 Drug član, 1007 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Bio jednom jedan ljuti bajker. Voleo je motor, znao je kako dise, poznavao mu je svaki sraf. Ozbiljan. Dobar vozac. Sa zatamnjenim vizirom. Uzivao je kada uzjase svojih 100 i nesto konja, redni cetvorocilindricni agregat, godinama su bili prijatelji. Jednoga dana, u sumrak, na deonici puta bez ukrstanja, sa tri trake, kockice su se slozile lose... Niotkuda, neobelezena trouglom stvorila se tona gvozdja. Sreca je, nije vozio prebrzo. @sashac slomi zatamnjeni vizir. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Septembar 3, 2018 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Ajd gde odoste sunce vam bajkersko. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bikerboyz 56 Napisano Novembar 15, 2018 Svrati ponekad, 237 postova Lokacija: Titel Motocikl: Kawa z750s Prijavi odgovor kao problematičan Meni se dopada na izgled ova kaciga...bas me zanima jel ima jos neko iskustva sa njom...sorrry za off dvoumim se izmedju ove i full face Shark skwal 2... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bracabgd 895 Napisano Novembar 24, 2018 BJB Maxi Scooter Club, 2075 postova Lokacija: Београд Motocikl: Био некад јапанац сада понтадеранац,и поново јапанац Prijavi odgovor kao problematičan Мени сунчани визир некад није довољан, тако да разумем потребу за тамним визиром,и сам бих купио за своји кацигу али је врома компликовано мењање. Шкорпион 910 је у питању, иначе сам носио Каберг раније и био презадовољан Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15874 Napisano Novembar 24, 2018 Integrisan, 9299 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Slazem se, probao sam obe varijante i delim bracino misljenje..... nista bez sunc. naocara ili zatamnjenog vizira. Ne zbog toga da mi kaciga bude lepa (ma da dosta lepse izgleda) il da budem opasan baja kad me neko vidi, vec zbog toga sto ne volim kad me sunce direkt bije u oci, nebitno dal si na pravcu ili na ulazu-izlazu iz krivine. Izvinte za OFF kaciga izgleda bas dobro Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mali_veseljak 1252 Napisano Novembar 24, 2018 Drug član, 995 postova Lokacija: Banjaluka Motocikl: Triump Tiger 800 XRT Prijavi odgovor kao problematičan Ne bih da pametujem sad tu nesto ali...necu da stavljam zatamnjeni vizir zbog sigurnosti. Kroz zatamnjen vizir vas drugi ucesnici u saobracaju ne vide tj ne vide kuda gledate u raskrsnici. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragan_alumiroi 798 Napisano Novembar 24, 2018 Zainteresovan, 568 postova Lokacija: Novi Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Većina ne gleda ni u motor a tek u oči... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15874 Napisano Novembar 24, 2018 Integrisan, 9299 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Baš tako, preteče me...... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...