Darko Mihajlovic 4836 Napisano Januar 19, 2019 Drug član, 1491 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan Počinjeeee ... hahahahahaSent from my iPhone using Tapatalk 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milos-v 2450 Napisano Januar 19, 2019 Zainteresovan, 947 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Cbf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan @dvlns Cim sam ga video odma sam ga spazio. Motor je TOP,ali nazalost ne mogu toliko da dobacim... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Svaler 1990 Napisano Januar 20, 2019 ..., 2427 postova Lokacija: Tемерин Motocikl: Honda VFR 800 Vtec Prijavi odgovor kao problematičan Ode tandrcak u nis. U zdravlju i sreci da sluzi novog vlasnika. Odusevio se covek kad je video,nije verovao da moze biti u takvom stanju Реално, одушевио се човек пошто зна чије је дупе још трљало то седиште 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milos-v 2450 Napisano Januar 22, 2019 Zainteresovan, 947 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Cbf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Hteo bih da podelim sa vama oprostajnu pesmu za thundercat koju je moja draga,gore pomenuta ,napisala ... Thundercat, bio je moj svet. Život njegov nije fer, zameniće ga CBR. Sad će moja lepa guza, na tom R-u liti suza. U garaži kad zareži, tada svaki mišić beži. Da ga cat-ić ne sustigne, i u vazduh da ga digne. Imao je on i kofer, tek to stvarno nije fer. Iz auspuha vrela, miris lepši od Chanel-a. Najbolji je u divljini, kada legne u krivini. Najlepši je bio uvek, na sedištu tako mek. Udoban mi beše on, i brz kao avion. Kad moj Mile na njemu sedi, svaka riba njega gledi. Beše on crne boje, lepši nego oči moje. Voleću te moj motoru, i sanjati te u zoru. Kako asfalt od tebe gori, ta će mora da me mori. Na drumu si bio grom, zauvek u srcu mom ... 10 2 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zuba87 6721 Napisano Januar 23, 2019 Drug član, 1652 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ваууу!Која количина емоција! Не могу да верујем. Шта ли би тек било да га је возила и да је то њен први мопед?П. С. Када си рекао песма, помислио сам: "Ах, сада следи нека Ђанијева, 100%!" 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10545 Napisano Januar 23, 2019 Hronični Motociklopata, 7339 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Ej Milose, ima li ta tvoja draga neku sestru? 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milos-v 2450 Napisano Januar 23, 2019 Zainteresovan, 947 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Cbf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan samo braća... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10545 Napisano Januar 23, 2019 Hronični Motociklopata, 7339 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Steta Nadam se da si svestan koliko si srecan kako dobru curu imas, zeni to bre sta se ceka 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 4836 Napisano Januar 23, 2019 Drug član, 1491 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan I ja kazem...Znam dobar bend za svadbu Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milos-v 2450 Napisano Januar 23, 2019 Zainteresovan, 947 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Cbf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Znam ja sve to. To je vec sve izvesno ,samo jos da se poklope neke kockice. Nasao sam ja muziku na vreme,da to bude veselo to je najvaznije Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 4836 Napisano Januar 23, 2019 Drug član, 1491 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan To to ... nadam se da je dobra ( muzika ) hahahahhSent from my iPhone using Tapatalk Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nenadbg88 1517 Napisano Januar 24, 2019 Drug član, 1086 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V Strom 650 2020' Prijavi odgovor kao problematičan Hteo bih da podelim sa vama oprostajnu pesmu za thundercat koju je moja draga,gore pomenuta ,napisala ... Thundercat, bio je moj svet. Život njegov nije fer, zameniće ga CBR. Sad će moja lepa guza, na tom R-u liti suza. U garaži kad zareži, tada svaki mišić beži. Da ga cat-ić ne sustigne, i u vazduh da ga digne. Imao je on i kofer, tek to stvarno nije fer. Iz auspuha vrela, miris lepši od Chanel-a. Najbolji je u divljini, kada legne u krivini. Najlepši je bio uvek, na sedištu tako mek. Udoban mi beše on, i brz kao avion. Kad moj Mile na njemu sedi, svaka riba njega gledi. Beše on crne boje, lepši nego oči moje. Voleću te moj motoru, i sanjati te u zoru. Kako asfalt od tebe gori, ta će mora da me mori. Na drumu si bio grom, zauvek u srcu mom ... Poslato sa WAS-LX1 uz pomoć Tapatoka Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHOKLA 1747 Napisano Januar 24, 2019 Drug član, 1486 postova Lokacija: KLADOVO, KLADOVO, KLADOVO Motocikl: Mali Plavi Zeka S '06., VFR 800 V-Tec '02., TL 1000s '97., FJR 1300 '02., Gillera Runner FXR '02., Peugeot Vivacity. Suzuki AY 50 Katana - za sada... I SVI LEPI!!! Prijavi odgovor kao problematičan Pre 14 sati, milos-v je napisao: Znam ja sve to. To je vec sve izvesno ,samo jos da se poklope neke kockice. Nasao sam ja muziku na vreme,da to bude veselo to je najvaznije Ako iz nekog razloga odustanes, javni ovde. Koliko mi se javlja, ima poprilicno zainteresovanih, i bez poklopljenih kockica. 1 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
m.milivojevic 2026 Napisano Februar 6, 2019 Drug član, 1132 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS 2009 K25 Prijavi odgovor kao problematičan Sad je pravo vreme da kupis od mene fazera :-)Sent from my iPhone using Tapatalk Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...