Peki_92 9 Napisano Avgust 22, 2018 Svrati ponekad, 101 postova Lokacija: Sremski Mihaljevci Motocikl: Honda CBR 600 Prijavi odgovor kao problematičan Danas sam se vozio i u kruznom toku ga savijem malo vise i sklizne mi zadnja guma, ja ga cimnem da ga ispravim i posto sam bio na pola kruznog toka trebao sam jos da zavijam levo ali nisam stigao i udmdarim desnom stranom motora u betonski zid. Odvalim bocnu plastiku, retrovizor, desnu deklu motora, neki zupcanik unutra, mozda je i blok motora ostecen nisam gledo puno ali mislim da jeste jer se motor ugasio i iscurela je i voda i ulje napolje. Pomagajte sta da radim da li da radim taj ili da ga prodajem u delove pa da kupujem drugi motor ili da kupim samo agregat..... ja postavio temu da su mi rekli da treba generalnu raditi a eto... baksuz... hvala vam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Avgust 22, 2018 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan A sto bi menjao agregat? Pa zameni samo te dekle sto su pukle. Mislim to mora majstor da rasklopi i pogleda detaljno ali ta ostecenja ne zvuce toliko strasno,sve te delove mozes naci u mestu Baja u Madjarskoj na moto otpadu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki_92 9 Napisano Avgust 23, 2018 Svrati ponekad, 101 postova Lokacija: Sremski Mihaljevci Motocikl: Honda CBR 600 Prijavi odgovor kao problematičan Puko je blok, preskocio lanac pa je i ventile stigo. Dekla je pukla, kvacilo nema funkciju... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki_92 9 Napisano Avgust 23, 2018 Svrati ponekad, 101 postova Lokacija: Sremski Mihaljevci Motocikl: Honda CBR 600 Prijavi odgovor kao problematičan Puklo crevo od vode, zato je voda van potekla, od ostecenja imam senzor radilice, venac taj sto senzor cita obrtaje, dekla motora, od bloka motora samo donji deo je ostecen, gornji nije i sto bi moro da menjam one klizace lanca al to se dobije kad se khpi lanac. Mislim da nije prezupcio danas sam ga okreto pa malo verglo i sve normalno, ugasio se jer je otpo senzor obrtaja. Ja bi sve to uzeo samo me brine taj blok motora, odnosnota polovica. Imate li kakvu ideju hde uzeti to ili da uzmimam drugi motor? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Avgust 23, 2018 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Tesko ti u ovoj situaciji mozemo pomoci koliko god volje imali. To mora majstor da ti rasturi popise sta je sve stradalo, stavis na papir i pozoves otpad. Daju ti cene. Sracunas koliko te kosta popravka,koliko drugi agregat. I to je to. Sta je isplativije to odradis. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki_92 9 Napisano Avgust 23, 2018 Svrati ponekad, 101 postova Lokacija: Sremski Mihaljevci Motocikl: Honda CBR 600 Prijavi odgovor kao problematičan Rasturio sam ja. Samo da zovem prodavnicu da vidim delove ali blok motora necu naci u prodavnici... narsvno, kad menjam blok menjam i lezajeve radilice, obrada glave... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Avgust 23, 2018 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan zavari Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Grnca 1368 Napisano Avgust 23, 2018 Vinyl rider, 829 postova Lokacija: Зрењанин, хоме оф тхе ДАНИ ПИВА Motocikl: VFR 800fi INTERCEPTOR the big red bee ; ДОНГО - руска машина - дрвена осовина Prijavi odgovor kao problematičan 43 minutes ago, bokilic said: zavari Nemoj molim te Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki_92 9 Napisano Avgust 24, 2018 Svrati ponekad, 101 postova Lokacija: Sremski Mihaljevci Motocikl: Honda CBR 600 Prijavi odgovor kao problematičan Nema varenja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
speedfreak 55 Napisano Avgust 24, 2018 Svrati ponekad, 110 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Ducati 1098 Prijavi odgovor kao problematičan Kupi drugi agregat, najjeftinije ti je i najlakse za sklopiti ceo motor... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki_92 9 Napisano Avgust 25, 2018 Svrati ponekad, 101 postova Lokacija: Sremski Mihaljevci Motocikl: Honda CBR 600 Prijavi odgovor kao problematičan Stigo drugi agregat. 600e sa deklom. Samo da vidim kako da ga izvadim. Nije problem nista osim sto sraf koji drzi menjac prolazi kroz zadnju viljusku od tocka... jel se i ona skida ili ostaje tu, samo izvadim sraf od menjaca Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...