Lonewolfie 0 Napisano Avgust 20, 2018 U prolazu, 6 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Yamaha Sr125 Prijavi odgovor kao problematičan Evo ovako kolege,kupio sam Yamahu Sr125,i prva dva dana radila je normalno,i treći dan probam da je upalim,kad ono čuje se krjanje i neće da upali,da li neko zna o čemu je reč i šta da mu radim,hvala u napred! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8691 Napisano Avgust 20, 2018 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Nazoveš i pitaš prethodnog vlasnika šta se dešava?Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lonewolfie 0 Napisano Avgust 20, 2018 U prolazu, 6 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Yamaha Sr125 Prijavi odgovor kao problematičan pre 11 minuta, Savan je napisao: Nazoveš i pitaš prethodnog vlasnika šta se dešava? Jesam,kaže da se to nije dešavalo kod njega Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gost Napisano Avgust 20, 2018 Prijavi odgovor kao problematičan Uf sto mi je to nesto poznato. Pravi se lud, znam iz iskustva. A ti svrati kod majstora sto pre, a da sam na tvom mestu posetio bi I prodavca... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6216 Napisano Avgust 20, 2018 Svakom po zasluzi, 12454 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Proveri punjenje, treba biti 14V na malo većem gasu....i proveri frajlauf. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lonewolfie 0 Napisano Avgust 20, 2018 U prolazu, 6 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Yamaha Sr125 Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, Pingvin37 je napisao: Uf sto mi je to nesto poznato. Pravi se lud, znam iz iskustva. A ti svrati kod majstora sto pre, a da sam na tvom mestu posetio bi I prodavca... Pa sad ne znam kod kojeg majstora,električara(ako je bendiks ili alnaser)ili mehaničara,sve jedno,hvala na trudu! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lonewolfie 0 Napisano Avgust 20, 2018 U prolazu, 6 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Yamaha Sr125 Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, Arakis je napisao: Proveri punjenje, treba biti 14V na malo većem gasu....i proveri frajlauf. Ne mogu da ga upalim uopšte,e sad,na koji način da proverim frajlauf Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nenad.yzf 117 Napisano Avgust 20, 2018 Svrati ponekad, 120 postova Lokacija: Sabac,beograd Motocikl: yamaha 600 r thundercat Prijavi odgovor kao problematičan Verovatno je prazan akumulator. Probaj sa drugim ili prespoji sa drugog akumulatora. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lonewolfie 0 Napisano Avgust 20, 2018 U prolazu, 6 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Yamaha Sr125 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, nenad.yzf je napisao: Verovatno je prazan akumulator. Probaj sa drugim ili prespoji sa drugog akumulatora. Moraću i to da probam,ali u pitanju je baterija(bez kiseline)i punio sam je ceo dan,sve ostalo radi,sva svetla sijalju jako. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nenada 289 Napisano Avgust 20, 2018 Svrati ponekad, 247 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilija Pegaso 650 Cube, MZ TS 125, BMW R 65 Prijavi odgovor kao problematičan Pokusaj na gurku da ga upalis.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lonewolfie 0 Napisano Avgust 20, 2018 U prolazu, 6 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Yamaha Sr125 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, nenada je napisao: Pokusaj na gurku da ga upalis.. I to sam probao,neće ni to Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
blackbeast 82 Napisano Avgust 21, 2018 Svrati ponekad, 159 postova Lokacija: Republika Srpska Motocikl: Honda CBR 600 F2 Prijavi odgovor kao problematičan Ako "kvrcka" ili sta vec, prilikom verglanja, otisao anlaser ili samo bendiks, sto ti dodje na isto, jer rijetko gdje mozes naci samo bendiks, vec mijenjas citav anlaser. Ako "kvrcka" u radu, e onda moze biti dosta toga... Otisle karike, klip savijen, itd.... Ako nece ni na guranje, onda nije do anlasera. Daj malo vise detalja... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Avgust 21, 2018 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Proveri i kleme na akumulatoru, a i kablove da nisu sulfatizirali. Takođe proveri kabl koji ide na masu - dal ima dobar kontakt . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8718 Napisano Avgust 21, 2018 nekrunisani kralj moto cigana, 3207 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan imaš u Zrenjaninu Živu Havariju, javi mu se da ti to pogleda.0641980814. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abarth_maniac 6040 Napisano Avgust 21, 2018 Drug član, 2784 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: SV 650S, Simson SR50, Cagiva Mito, CBF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Iz kog si dela ZRa? Mogu ja da naletim da proverim sta je. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...