dragan d 737 Napisano Avgust 16, 2018 Zainteresovan, 527 postova Lokacija: beograd - Grocka Motocikl: Honda ST1100 Pan Evropa Prijavi odgovor kao problematičan Jel ima neko da popravlja mašine za sudove a da je blizu Grocke? Ili da podeli savet bar. Čekam lika već 10-tak dana ali nikako da se uklopimo zbog mog i njegovog posla. Radi se o mašini za sudove Elin. Uzme vodu i onda, na bilo kom programu samo bruji bruuuuuuuuuu i ako duže ostavim nešto zasmrdi na goretinu. Isključivao sam pa ponovo uključivao u drugom programu ali isto..... Otvorio sam je..... gledam ali nemam pojma šta je šta... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
*zeka* 1185 Napisano Avgust 16, 2018 Ako gledaš u pod nikad nećes videti nebo, 1380 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: K1600GT Prijavi odgovor kao problematičan Vidi gde smrdi, moguce da je glavna pumpa zaglavila pa pocne da smrdi. POgledaj moze da ti smrdi i RSO filter , on bi trebao da ti bude na ulaznom kablu. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragan d 737 Napisano Avgust 16, 2018 Zainteresovan, 527 postova Lokacija: beograd - Grocka Motocikl: Honda ST1100 Pan Evropa Prijavi odgovor kao problematičan a kako da prepoznam glavnu pumpu. Smrdi sa leve strane a tu ima jedan četvrtasti deo i ispod njega jedan valjkasti koji liči na stari osigurač za struju na čijem uskom kraju se nalazi neko crevce.... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cvijanović 1747 Napisano Avgust 16, 2018 Drug član, 756 postova Lokacija: Lazarevac Prijavi odgovor kao problematičan 0637211397-Vlada Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shlem 8490 Napisano Avgust 16, 2018 Drug član, 382 postova Lokacija: Ravni Banat Prijavi odgovor kao problematičan Ja se ponovo oženio. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cvijanović 1747 Napisano Avgust 16, 2018 Drug član, 756 postova Lokacija: Lazarevac Prijavi odgovor kao problematičan pre 3 minuta, shlem je napisao: Ja se ponovo oženio. Ko usisava,a ko prazni? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8689 Napisano Avgust 16, 2018 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Vidi da nemaš vode na samom dnu ispod mašine. Kad se tu nakupi voda onda se digne plovak i mašina neće da radi a pumpa neprestano radi. Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...