mirceta 1 Napisano Avgust 15, 2018 U prolazu, 13 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima. Od nedavno sam vlasnik motocikla suzuki savage ls 650. Kako da znam da pumpa za ulje u motoru radi? skidao sam inst.tablu i na njoj ne postoji crvena lampica za ulje. Vidim da jedan kabl ide iz bloka motora gde je prozor za kontrolu nivoa ulja i zavrsava negde u instalaciji. Kako cu da znam da mi je u voznji otkazala pumpa za ulje? Hvala. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6321 Napisano Avgust 16, 2018 Enduraš, 6368 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Tako sto ces cuti glasno lupanje u agregatu, a ako budes uporan i gasenje agregata uz blokiranje zadnjeg tocka :-) Na mnogim motorciklima ne postoji lampica za ulje, verovatno je razlog taj sto je tako konstruisana da skoro ne postoji mogucnost da otkaze. Mada da je glupo sto je nema, to stoji, ni ja na svom motoru nemam lampicu za ulje, a voleo bi da je imam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mirceta 1 Napisano Avgust 16, 2018 U prolazu, 13 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pomislio sam da mozda postoji zvucni signal kad otkaze pumpa. Osecam blagu nelagodu dog vozim. Mozda se i vremenom priviknem na to. Hvala na odgovoru i malo sam umiren. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...