Djole Rs 294 Napisano Avgust 15, 2018 Zainteresovan, 482 postova Lokacija: Jagodina Niš Motocikl: Kawasaki zx6r 12' Prijavi odgovor kao problematičan Usluzni iglas za drugara,u pitanju je Suzuki gsxr 600 k4 2004god -motor u veoma dobrom stanju-trenutno bez ulaganja-zamenjene komplet plocice-ulje u kocnicama-gume michelin pilot power-dosta ukrasnih detalja-mali servis odradjen za ovu sezonu-lanac i lancanici redovno odrzavani i u dobrom su stanju-prenos je obavezan-prestaje sa R varijantom Razlog prodaje je to sto je probao moj Z750 i odusevio se Cena je 3450e znam da nije fiksna,podlozna je nekoj manjoj korekciji,ali motor vredi svaki evro Kontakt telefon 064 1158472 -Sasa Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 6349 Napisano Avgust 16, 2018 Drug član, 1839 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan Gde se nalazi ovaj motor ? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djole Rs 294 Napisano Avgust 16, 2018 Zainteresovan, 482 postova Lokacija: Jagodina Niš Motocikl: Kawasaki zx6r 12' Prijavi odgovor kao problematičan Jagodina,tjst selo pored Jagodine Vojska. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 6349 Napisano Avgust 16, 2018 Drug član, 1839 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdravite onu nesrecu Gorana ? cuo sam se sa vlasnikom Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...