Casper 46 2 Napisano Avgust 10, 2018 U prolazu, 9 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Honda CBR1100XX Prijavi odgovor kao problematičan https://www.kurir.rs/crna-hronika/3100397/teska-nesreca-u-centru-arandjelovca-skuter-naleteo-na-auto-poginuo-muskarac-45-uznemirujuci-foto Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10150 Napisano Avgust 10, 2018 Drug član, 3364 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Čuo sam za udes,nisam znao ko ,kako...u centru grada... Laka mu zemlja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BanditVA 462 Napisano Avgust 11, 2018 Svrati ponekad, 214 postova Lokacija: "MK Valjevo" Motocikl: Suzuki DL650 V-Strom Prijavi odgovor kao problematičan http://www.rts.rs/page/stories/ci/story/134/hronika/3226244/poginuo-motociklista-u-arandjelovcu-uhapsena-zena.html Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15797 Napisano Avgust 11, 2018 Integrisan, 9288 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Malo pre sam se vratio iz AR, u razgovoru sa drugarom koji tu zivi, izmedju ostalog, pricamo o pogibiji koja se juce dogodila. Pokazao mi je sliku, majko moja mila, ceona strana glave ne postoji, delovi lobanje i mozga rasute na sve strane usled direktnog udara u vozacev stub (pored soferke). Strasan prizor, nek mu je laka crna zemlja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Avgust 11, 2018 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Pretpostavljam da je imao jet kacigu na glavi, obzirom da samo jet kacige svi nose na skuterima... Još jedan dokaz da su jet kacige smeće obično koje služe samo da ti pandur ne napiše kaznu. Efikasnost pri sudarima im je nula... Neka mu je laka zemlja... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sargeras 529 Napisano Avgust 11, 2018 Svrati ponekad, 442 postova Lokacija: Evanston, Illinois Motocikl: NC750X Prijavi odgovor kao problematičan 19 minutes ago, Satelis said: Pokazao mi je sliku, majko moja mila, ceona strana glave ne postoji, delovi lobanje i mozga rasute na sve strane usled direktnog udara u vozacev stub (pored soferke). Strasan prizor, nek mu je laka crna zemlja. Zvuci jezivo to sto si video. Gledajuci slike sa sajtova, cini mi se da je bila u pitanju jet kaciga. Ne mogu da se ne zapitam da li bi ishod bio isti da je nosena integralna. Saucesce porodici. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
donmarkoni® 268 Napisano Avgust 15, 2018 drumski ratnik, 169 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Africa Twin DCT 2020 Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam šta reći... Ne želim da pretpostavljam... Ali, drugari, kolege, molim vas sve, vezujte kacige kad ih stavite na glavu. Celo leto gledam motocikliste bez kacige, sa FF kacigom na vrh glave (ako znate o čemu pričam), kao i sa ne vezanim kacigama. Ne vezana kaciga spada sa glave prilikom prvog udarca motocikla u vozilo/prepreku, a onda glava bez kacige udara... Čuvajte se... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...