Mediterraneo 1804 Napisano Avgust 9, 2018 Lovely jubbly, 903 postova Lokacija: Liguria Motocikl: CB 1300 Prijavi odgovor kao problematičan Juce na putu za Città Alta na semaforu pored mene staje dama na HD. Nakon pauze za rucak se vraca na posao. Dole neke elegantne pantalone, gore kosulja. Nonsalantno podignuti rukavi otkivaju tetovaze na rukama. Ima neka magija u zenama na HD-u. Dobrodosla Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jelena1 15 Napisano Avgust 9, 2018 U prolazu, 5 postova Lokacija: U svom svetu Prijavi odgovor kao problematičan Super...Ja nemam tetovazu i nebih ni tackicu stavila na telo posao mi je takav da sam mahom elegantno obucena i slusam kako Rock tako i klasicnu muziku....neznam zasto dosta ljudi misli da motoristi moraju da budu svi u istom fazonu ... 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jelena1 15 Napisano Avgust 9, 2018 U prolazu, 5 postova Lokacija: U svom svetu Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Duckey Kawasaki 35 Napisano Avgust 9, 2018 U prolazu, 96 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki ER 5 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 22 sati, Jelena1 je napisao: .....Masina je extra ali skupa ..poludecu.... tek ćeš da kupiš motocikl Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jelena1 15 Napisano Avgust 9, 2018 U prolazu, 5 postova Lokacija: U svom svetu Prijavi odgovor kao problematičan Da... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8690 Napisano Avgust 9, 2018 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Super...Ja nemam tetovazu i nebih ni tackicu stavila na telo posao mi je takav da sam mahom elegantno obucena i slusam kako Rock tako i klasicnu muziku....neznam zasto dosta ljudi misli da motoristi moraju da budu svi u istom fazonu ...Bravo! Stvarno je dunuo svež vazduh. Nadam se da ćeš se zadržati Slazem se u potpunosti sa zadnjom recenicom. Motori nisu iskljucivo za macho muškarce, voze i žene( i rokerke i učiteljice), voze i hendikepirani, vozi svako ko voli i može. Isto tako za vožnju na R motoru nije neophodan kožni kombinezon a niti na HD neki raw koznjak, prsluk, i serpica na glavi umesto kacige. Jedino sto ne bih dozvolio poslodavcu da mi odredjuje da li ću i šta i gde da crtam po svom telu. Mada, možda sam taj deo pogresno razumeo. Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jelena1 15 Napisano Avgust 9, 2018 U prolazu, 5 postova Lokacija: U svom svetu Prijavi odgovor kao problematičan ...slazem se.... ne poslodavac vec ja ne zelim tetovazu.. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6091 Napisano Avgust 9, 2018 Drug član, 4163 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Mislija san kako san samo jedna obična seljačina jer iman svoj stav glede tetoviranja i ostalih oblika tjuniranja ljudskog tijela, koji se protivi mainstream-u.... Sad vidin, postoji mlada pametna djevojka sa istim pogledima na tematiku... Jele, samo laganini, testiraj, probavaj... Neka tebe ovdi s nama.Pozz Gesendet von iPhone mit Tapatalk Pro 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jupiter 3295 Napisano Avgust 9, 2018 Drug član, 1008 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Telo bez tetovaze, kao crkva bez sela... 1 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8690 Napisano Avgust 9, 2018 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Mislija san kako san samo jedna obična seljačina jer iman svoj stav glede tetoviranja i ostalih oblika tjuniranja ljudskog tijela, koji se protivi mainstream-u.... Sad vidin, postoji mlada pametna djevojka sa istim pogledima na tematiku... Jele, samo laganini, testiraj, probavaj... Neka tebe ovdi s nama.Pozz Gesendet von iPhone mit Tapatalk Pro A moga bi neki pirsing jel da, nešto diskretno da ne vidi svako? Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jelena1 15 Napisano Avgust 10, 2018 U prolazu, 5 postova Lokacija: U svom svetu Prijavi odgovor kao problematičan Ja jednostavno nisam u tom fazonu...ne osudjujem druge kod nekih mi se i svidja ali ne uz moj karakter...pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6091 Napisano Avgust 10, 2018 Drug član, 4163 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan A moga bi neki pirsing jel da, nešto diskretno da ne vidi svako? Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk ProKolega, kad ponovo sa pažnjom pročitaš moj post, vidit ćeš i “ostali oblici tjuniranja ljudskog tijela”PozzzGesendet von iPhone mit Tapatalk Pro Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8690 Napisano Avgust 10, 2018 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Kolega, kad ponovo sa pažnjom pročitaš moj post, vidit ćeš i “ostali oblici tjuniranja ljudskog tijela”PozzzGesendet von iPhone mit Tapatalk ProZnaci samo original oprema, ok razumeo Sam. Necu dalje cackati Ja jednostavno nisam u tom fazonu...ne osudjujem druge kod nekih mi se i svidja ali ne uz moj karakter...pozdravBez brige Jelena, razumeo Sam tebe od prvog posta. Podrzavam tvoj stav, isto Koliko i stav nekog ko se iscrta kao indijanski poni. Svako donosi svoje odluke i vlasnik je svoj tela bez uplitanja drugih. Ovo je bio vise komentar saljive prirode i da malo zagolica kolegu classica Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jelena1 15 Napisano Avgust 10, 2018 U prolazu, 5 postova Lokacija: U svom svetu Prijavi odgovor kao problematičan Sve ok...ovo i nije bilo tebi namenjeno ;)... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jupiter 3295 Napisano Avgust 10, 2018 Drug član, 1008 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Izvinjavam se i ja (ako je potrebno), samo se salim (kao i obicno)... U tom duhu, u svrhu golicanja, jedna diskretna, "samo za tvoje oci" tetovaza, nevestom rukom iscrtana, drhtajima strasti oivicena, SRCE. I slova ljubavi unutra. HD+BMW Da ne spamujemo sa tetovazama, dobrodosla u svet motora. By the way, videh koliko juce na vrlo slicnom motoru vrlo zgodno devojce... Ceo fazon, motor crn kao sa slike, crne kozne pantalone, jakna tamno braon, kaciga crna moderna... Znam da nisi ti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jelena1 15 Napisano Avgust 10, 2018 U prolazu, 5 postova Lokacija: U svom svetu Prijavi odgovor kao problematičan Sve je ok....svako ima prava na sebe i svoje misljenje...a sto se tetovaza tice kao sto rekoh nista protiv i svidja mi se na nekima ali retko....jer vecina danas ima titalno besmislene tetovaze...za moj ukus ne sme da bude mala i besmislena.... a koza,Rock i sve u tom duhu mozeeeee Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Duckey Kawasaki 35 Napisano Avgust 10, 2018 U prolazu, 96 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki ER 5 Prijavi odgovor kao problematičan On 9.8.2018. at 10:38, Duckey Kawasaki je napisao: tek ćeš da kupiš motocikl nadam se da ćeš dobro odabrati i ako si imala prilike i da probaš kako ti stoji, kako se vozi... pročitah do sada sve ovde napisano (tetovaže... )... podržavam tvoj stav i ne budi rob opštim stavovima puno lepih kilometara Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jelena1 15 Napisano Avgust 10, 2018 U prolazu, 5 postova Lokacija: U svom svetu Prijavi odgovor kao problematičan Da... nadam se i ja...zaljubila se i samo na njega mislim...sledece sezone je moj....u Avgustu/Septembru izlaze novi modeli pa cu videti...ali mislim da me je ovaj vec kupio Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jelena1 15 Napisano Avgust 10, 2018 U prolazu, 5 postova Lokacija: U svom svetu Prijavi odgovor kao problematičan I hvala i tebi uvek dobru i sigurnu voznju zelim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Duckey Kawasaki 35 Napisano Avgust 10, 2018 U prolazu, 96 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki ER 5 Prijavi odgovor kao problematičan aham... dobro je znači studiozan si birač a ne samo za ovo kratko vreme do hladnijih dana iliti pozer/ka pravi si bajker...uživalac na dva točka uživaj Jelena Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Duckey Kawasaki 35 Napisano Avgust 16, 2018 U prolazu, 96 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki ER 5 Prijavi odgovor kao problematičan kako ide odabir Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jelena1 15 Napisano Avgust 16, 2018 U prolazu, 5 postova Lokacija: U svom svetu Prijavi odgovor kao problematičan Nisam promenila misljenje...od sledece sezone je moj ...nemogu da docekam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8690 Napisano Avgust 16, 2018 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Sto čekati novu sezonu, neka ide život Vrati se u radnju i oderi kožu s ledja trgovcu i parkiraj si novu igračku u garažu. Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bruno 68 2712 Napisano Avgust 18, 2018 Drug član, 2106 postova Lokacija: Borca - Greda Motocikl: V-Strom 1050 XT Prijavi odgovor kao problematičan Greota od boga da cuti u garaziSent from my SM-A530F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jelena1 15 Napisano Avgust 18, 2018 U prolazu, 5 postova Lokacija: U svom svetu Prijavi odgovor kao problematičan ...bas...i sto je najgore u pogresnoj garazi 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...