danijel1966 0 Napisano Avgust 6, 2018 U prolazu, 6 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Chuna Imperiji Mozda il verovatno tema je off, al kao i moj nalog (zaboravio sve od starog) al trebam pomoc. Majstor, servis za Sprint Prince, gde me nece "debeli" namrsteni majstor da sme pljunuo kad pitam (iako je garaza puna, Yamaha, Aprilia, Kawa... e ko da ne znamo sta je dobro kad se ima para...i od of teme se odalji, da nisam nosio pre par god. ilizarov aparat na ruci, ovo bi sam, skratio lanac bez skidanja za motora i zamena lancanika...i o5et da pitam, ovo nije reklama, admine...majstor za China bajk a da me ne pocepa pogledom, e da u BGD ako ima. Sve najbolje braci i sestrama Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miloš A 2021 Napisano Avgust 7, 2018 Ne glasam - ne ćutim, 395 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Ninja ZX-14R Prijavi odgovor kao problematičan 10 hours ago, danijel1966 said: Pozdrav Chuna Imperiji Mozda il verovatno tema je off, al kao i moj nalog (zaboravio sve od starog) al trebam pomoc. Majstor, servis za Sprint Prince, gde me nece "debeli" namrsteni majstor da sme pljunuo kad pitam (iako je garaza puna, Yamaha, Aprilia, Kawa... e ko da ne znamo sta je dobro kad se ima para...i od of teme se odalji, da nisam nosio pre par god. ilizarov aparat na ruci, ovo bi sam, skratio lanac bez skidanja za motora i zamena lancanika...i o5et da pitam, ovo nije reklama, admine...majstor za China bajk a da me ne pocepa pogledom, e da u BGD ako ima. Sve najbolje braci i sestrama Ima li na netu titlova za ovaj post? 2 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ser 7692 Napisano Avgust 7, 2018 -, 1747 postova Motocikl: / Prijavi odgovor kao problematičan pre 17 minuta, Miloš A je napisao: Ima li na netu titlova za ovaj post? Ovo je zadatak za odbranu doktorata na filoloskom 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 1889 Napisano Avgust 7, 2018 Skuteras, 3691 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Zeljko SRB pre jedno 10 godina ovako slicno nesto napisao pa sutradan ide novi post “izvinjavam se za ovo sinoc, bio sam cuga” Meni ovo deluje kao lose odradjen neki copy-paste sa nekog drugog mesta Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lenko 60 Napisano Avgust 7, 2018 Svrati ponekad, 247 postova Lokacija: Zemun Motocikl: APRILIA SR50 DITECH Prijavi odgovor kao problematičan Malo nas je koji smo imali Ilizarov...pa ljudi ne znaju šta je muka...probaj 0641217969 Neša... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Avgust 7, 2018 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Ne daj Boze nikom. Jezive naprave... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
danijel1966 0 Napisano Avgust 7, 2018 U prolazu, 6 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan 2 hours ago, muljaz said: Zeljko SRB pre jedno 10 godina ovako slicno nesto napisao pa sutradan ide novi post “izvinjavam se za ovo sinoc, bio sam cuga” Meni ovo deluje kao lose odradjen neki copy-paste sa nekog drugog mesta Ne razumem prijatelju zaista pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...