shikimagichni 1 Napisano Avgust 5, 2018 U prolazu, 1 post Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan Dragi poštovaoci motora i dobrog zezanja, Potrebne su mi flanše za Suzuki Bandit GSF 600 - 2000to godište. Može li mi ko od Vas pomoći? S poštovanjem, Miloš Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Avgust 6, 2018 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Jbg-a, evo gledam u kristalnu kuglu, al odgovora nema, samo izbacuje grešku i traži da se postavi preciznije pitanje ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6592 Napisano Avgust 6, 2018 Ne silazi, 6518 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Pretpostavljam da su u pitanju gumene prirubnice izmedju karbova i motora...u žargonu flanšNe. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21643 Napisano Avgust 6, 2018 Integrisan, 9438 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam narucivao sa "polo motorrad" sajta, 60e za bandita... Ako nisu mnogo degradirale i ne raspadaju se "na parce" dok si u potrazi uradi sledece, omogucice ti voznju ako falsiraju... Skines flanse, ocistis detaljno (spolja), premazes cetkicom "bison plastic" transparentnim lepkom a zatim preko celih navuces termo buzir fi50 i "skupis" ga nekim plamenom ili fenom... Ja tako uradih prijatelju na f2 hondi, kao trenutnu pomoc, vozi se evo vec treca godina Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shikimagichni 1 Napisano Avgust 6, 2018 U prolazu, 1 post Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, pronto said: Pretpostavljam da su u pitanju gumene prirubnice izmedju karbova i motora...u žargonu flanšNe. Aaaah! Nisam bio siguran da se zovu flanše, ili flanšne! Hvala! No svakako, pitah za gumene prirubnice izmedju karburatora i motora :) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shikimagichni 1 Napisano Avgust 6, 2018 U prolazu, 1 post Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, N.F.S. said: Ja sam narucivao sa "polo motorrad" sajta, 60e za bandita... Ako nisu mnogo degradirale i ne raspadaju se "na parce" dok si u potrazi uradi sledece, omogucice ti voznju ako falsiraju... Skines flanse, ocistis detaljno (spolja), premazes cetkicom "bison plastic" transparentnim lepkom a zatim preko celih navuces termo buzir fi50 i "skupis" ga nekim plamenom ili fenom... Ja tako uradih prijatelju na f2 hondi, kao trenutnu pomoc, vozi se evo vec treca godina Uh! Kakav majstorski potez! Moraću da probam, čisto da vidim koliko stvari ću da zeznem uz put :) (prilično sam nov u svemu, rekao bih da se vidi :)) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8689 Napisano Avgust 6, 2018 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Nisu flandzne za auspuk?Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...