duledjo 154 Napisano Avgust 3, 2018 duledjo, 438 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW F650GS, Hyosung gt250 honda cm 125t kawasaki z500 Prijavi odgovor kao problematičan prodajem ispravan sa novim gumama dobrim akumulatorom u dobrom stanju,auspuh na desnoj strani fabricki su bila 2 063 23 23 82 Dusan, cena 999e potrebna samo registracija motor je odjavljen 2013 placen porez 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22201 Napisano Avgust 7, 2018 Integrisan, 9556 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav kolega, nije tema motor koji prodajete vec zuti k1200rs koji videh na P.A. oglasima, zapamtio sam kapiju sa slika ovde Ako je Vas bmw, dajte mi malo generalija, moze i privatnom porukom, sta je uradjeno, sta treba uraditi, ima li cudnih zvukova, gume su vidim lose... Jeli sta servisirano u Srb i kada? Hvala Nenad. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
duledjo 154 Napisano Avgust 7, 2018 duledjo, 438 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW F650GS, Hyosung gt250 honda cm 125t kawasaki z500 Prijavi odgovor kao problematičan to je motor od mog drugara sa Umke kod njega peremo odrzavamo i vozimo se odatle da ja ne bih nesto pogresno preneo najbolje je njega pitati na broj sa oglasa Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22201 Napisano Avgust 7, 2018 Integrisan, 9556 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Zahvaljujem Dule! Pozdrav...Sent from my HTC One using Tapatalk Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
duledjo 154 Napisano Avgust 13, 2018 duledjo, 438 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW F650GS, Hyosung gt250 honda cm 125t kawasaki z500 Prijavi odgovor kao problematičan kilometraza stoji sem kratke probe jednog potencijalnog kupca Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...