rankonik 0 Napisano Jul 28, 2018 U prolazu, 5 postova Prijavi odgovor kao problematičan poštovani, imam jamahu tenere 660 z 2009 godište i sve je funkcionisalo do pre mesec dana, naime parkirao sam isprvan motor i kad sam pokusao posle 20 dana da upalim on ne baca struju na svećicu i na diznu. jel neko imao iskustva da bi znao sta moze da bude kvar Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Petre 779 Napisano Jul 28, 2018 Zainteresovan, 639 postova Lokacija: Skopje Motocikl: SV650A Prijavi odgovor kao problematičan Cini mi se da sam negde naleteo na nesto slicno. Izvadi sediste i u prednjem desnom delu, gore kod rama, trebalo bi da bude neki snop zica. Navodno, od vibracija se osteti izolacija na neku od zica i tu gubi struju. xt660.com je odlican forum za xt. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rankonik 0 Napisano Avgust 2, 2018 U prolazu, 5 postova Prijavi odgovor kao problematičan Nije do kablova.. sve je pregledano sto se tice instalacije.. zna li neko gde ima majstor da ima dijagnostiku... kraljevo..kragujevac.. da ne bi iso bas u bgd.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12750 Napisano Avgust 2, 2018 Ne silazi, 7378 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Proveri prvo osigurace, vidi koji je izgoreo, mozda da neke smernice. Moras redom da krenes po instalaciji, nema ti druge. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
perlx 531 Napisano Avgust 2, 2018 festina lente, 749 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XRV Prijavi odgovor kao problematičan Pre svega napunjen ili nov akumulator. Zatim proveriti izbacuje li neku gresku na tabli i osigurace. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rankonik 0 Napisano Avgust 3, 2018 U prolazu, 5 postova Prijavi odgovor kao problematičan Nov akumulator stavljen..osiguraci svi ok... svi spojevi prehledani i ispravni.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rankonik 0 Napisano Avgust 3, 2018 U prolazu, 5 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pre 20 sati, perlx je napisao: Pre svega napunjen ili nov akumulator. Zatim proveriti izbacuje li neku gresku na tabli i osigurace. Sta treba da se uradi da bi pokazao gresku... koja se sema sa dugmicima... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...