Lemmy015 0 Napisano Jul 23, 2018 U prolazu, 8 postova Lokacija: Sabac Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav. Potreban mi je elektricar, koji je iz Sapca. Ako znate nekoga ko je dobar odgovorite dole ili mozete poslati privatnu poruku. Zelim da mi pregleda celu elektroinstalaciju na motoru, u pitanju je Kawasaki ZX 750 H. I hocu da mi poveze digitalni km sat. Tako da ako znate nekoga ko to radi, javite. Unapred hvala. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draki 2536 Napisano Jul 23, 2018 Vozac A kategorije :D, 929 postova Lokacija: Beograd - povremeno Bijeljina,RS Motocikl: Suzuki V Strom DL 650 Prijavi odgovor kao problematičan Idi kod Miće u Loznicu i riješićeš sve probleme oko motora Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lemmy015 0 Napisano Jul 23, 2018 U prolazu, 8 postova Lokacija: Sabac Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Imas li broj? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draki 2536 Napisano Jul 23, 2018 Vozac A kategorije :D, 929 postova Lokacija: Beograd - povremeno Bijeljina,RS Motocikl: Suzuki V Strom DL 650 Prijavi odgovor kao problematičan Pisi 0642259630 Pozoves, pitas i dogovoris Najbolji majstor u siroj regiji Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lemmy015 0 Napisano Jul 23, 2018 U prolazu, 8 postova Lokacija: Sabac Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala puno. Ziv bio i dugo vozio. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DjoleLO 1886 Napisano Jul 23, 2018 Zainteresovan, 635 postova Lokacija: Loznica Motocikl: KTM Super duke GT Prijavi odgovor kao problematičan Mica je broj 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lemmy015 0 Napisano Jul 24, 2018 U prolazu, 8 postova Lokacija: Sabac Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 8 sati, DjoleLO je napisao: Mica je broj 1 Cuo sam sad vec od vise ljudi da je dobar. A posto treba i karburatore da nastelujem, najverovatnije cu kod njega sve. Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...