Panksi 0 Napisano Jul 23, 2018 U prolazu, 1 post Lokacija: Zemun Motocikl: nemam ,) Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima, skoro sam kupio motor klx250 iz 1995te godine, hoću da zamenim ulje i filter ulja. Za filter ulja sam se snašao, našao sam ga, ali za ulje ne mogu da se odlučim. Našao sam servis manual na netu gde piše 10w 40 i 10w 50 i još nekih par, ali nigde ne piše ništa za sintetiku. Ortak mi je rekao da pošto je motor star ne treba da sipam ful sintetiku već da nadje mešavinu sa što manje procenata sintetitke. Da li neko zna gde ima da se nađe dobro ulje za stare motore? Gledao sam u kompp-u i još par prodavnica, ali nigde nemaju neke brendove za koje znam tipa Castrol, iphon, Motul... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
velimirjevtic 470 Napisano Jul 23, 2018 Zainteresovan, 618 postova Lokacija: Beograd/Užice Motocikl: Transalp 650 Prijavi odgovor kao problematičan Motul 5100 10w40 ili 10w50 mislim da ne bi trebalo biti problem naci ga, u kit komercu ima sigurno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...