dussav 5 Napisano Jul 22, 2018 U prolazu, 5 postova Lokacija: Indjija Motocikl: MZ Etz150 Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi molim za pomoc imam Gileru 125 MXR Arizona iz 93g ali kao da nema dovoljno benzina za vece obrtaje od 4,500 dali ima nekih filtera i dizni? Motor je kupljen od starijeg cileta koji je u penziji i veoma malo vozen, i posle manjeg pada baba ga nagovorila na prodaju tako je zavrsio kod mene . A ja imam dugo MZ a sa ovim masinama se nisam susretao. pozz Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Utjerivac 6625 Napisano Jul 22, 2018 Zainteresovan ko mlad majmun!, 894 postova Lokacija: Ljubiš Donji. Motocikl: Uvijek Japanski! Prijavi odgovor kao problematičan Dobar motor za deda i babu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FreeBird 198 Napisano Jul 22, 2018 Svrati ponekad, 278 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Honda cbr 1000rr fireblade Prijavi odgovor kao problematičan Ja imao ovakvu pre 15 ak godina. Imala polini kit 180cc i 45ks...ubijala. Ali brzo otisla radilica. Motoric bio raketa...E sad. Imas sa desne strane paljenje. Moze da se desi da ima kasno paljenje . Pomeri ga malo levo ili desno pa probaj. Drugo ima mesalicu za ulje i gorivo. Ako vec sam pravi mesavinu ne ide u rezervoar mesavina jer ce onda biti previse ulja. A trece ona ima pumpu u rezervoaru posto mu je rezervoar u koritu ispod masine. Moze da se desi da se zaprljao filter goriva ili pumpa zeza pa nema dovoljno. To mozes da proveris tako sto ces sipati direktno u karburator. A na kraju moze da se desi da ti je karburator u haosu...prljav, zacepljen ili rastelovan. Pogledaj i filter vazduha. Mozda je zacementirao. Meni se jednom desilo da sam stavio kesu u rezervoar prtljaznik. I u nekom trenutku posto mu je tu i usis kutine filtera vazduha...uvuklo je kesu i zapusio dovod vazduha. Gurao sam motor par kilometara do kuce jer nisam mogao da provalim u cemu je bio problem... I tako... Sent from my LEX626 using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...