Dr.Mracni 196 Napisano April 28, 2008 Zainteresovan, 845 postova Lokacija: Niksic Motocikl: KTM 990 Adv, KTM 350 Freeride Prijavi odgovor kao problematičan pozajmih motor... yamaha xt600 97g, tako da mi treba lijevi retovizor,od novijih je modela nije cetvrtasti,koliko moze kostati? i lijeva plastika sto se nastavlja na rezervar,imam li i to dje kupiti,mada bih kupio i lijevu i desnu. pad je bio sa nekih 10-20km/h nista strasno ali... mislim da cu tesko to naci u cg pa ako koga gore znate,bilo bi od pomoci. Hvala! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Invisible 0 Napisano April 29, 2008 U prolazu, 21 postova Lokacija: Risan Prijavi odgovor kao problematičan danas sam bio u kotoru u robnoj kuci kamelija imaju jako velik izbor zamjenskih retrovizora a cijene su izmedju 15 i 30 evra pa ako ides pud primorija pogledaj Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr.Mracni 196 Napisano April 29, 2008 Zainteresovan, 845 postova Lokacija: Niksic Motocikl: KTM 990 Adv, KTM 350 Freeride Prijavi odgovor kao problematičan moram to pogledti,u jamahi je jedan 40e a jedna plastika 100e... smijesno... a plastike nema 15*15cm Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...