Laki TC 14 Napisano April 28, 2008 Svrati ponekad, 308 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam da li je ok da ovde postujem ili u servisima, premestite ako nije ok. Interesuje me da li neko zna ko može da mi prepakuje auspuh od Transalpa u Novom Sadu, ima dosta da se radi ali mislim da je moguće odraditi, dakle da ga napuni vunom malo izvari i to bi bilo to ja kontam... Hitno mi je, hvala... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Laki TC 14 Napisano April 29, 2008 Svrati ponekad, 308 postova Prijavi odgovor kao problematičan Bio sam danas, u Preradovićevoj 55, kod Bate, u Petrovaradinu, ukoliko nekom zatreba. Čovek deluje krajnje korektno, samim tim što mi je rekao da neće da se upušta u popravljanje mog auspuha, pošto je dobrano satrulio, pa ne može da mi garantuje da će posle intervencije trajati. Ne znam za cene, ali uglavnom prihvatio bi čovek da mi to odradi, samo da je auspuh malo manje truo. Ovako ništa. Eto sada bar znamo ko bi se upustio u tako nešto. Ako neko zna nekog entuzijastu ko bi se ipak upustio u ovu egzibiciju, ja ne odustajem, ne bi da stavljam otvoreni auspuh, ne sviđa mi se zvuk otvorenog izduva na Transalpu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Floyd**** 15 Napisano April 29, 2008 Drug član, 1702 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Pogledaj po servisima za auspuhe imas jedan u temerinskoj sa desne strane pre skretanja na sentandrejski put taj voli svasta da budzi ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brutus 4 Napisano April 29, 2008 Svrati ponekad, 416 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Pogledaj po servisima za auspuhe imas jedan u temerinskoj sa desne strane pre skretanja na sentandrejski put taj voli svasta da budzi ;D A i uradi korektno, makar za kola... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Laki TC 14 Napisano April 30, 2008 Svrati ponekad, 308 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pogledaj po servisima za auspuhe imas jedan u temerinskoj sa desne strane pre skretanja na sentandrejski put taj voli svasta da budzi ;D A i uradi korektno, makar za kola... Bio danas, neće da radi za motorcikle... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Laki TC 14 Napisano April 30, 2008 Svrati ponekad, 308 postova Prijavi odgovor kao problematičan Dogovor je pao. Srediće to majstor Bokilić, javljam utiske kada mašina ponovo probljuje vatru Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Maj 7, 2008 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan uh auspluh je unutra u totalnom haosu,kompletno su istrulele sve komore,cevke su ubi boze,,o termo vuni i da ne govorim,al dobro polako ga sredjujem... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zeljko_srb 8 Napisano Maj 7, 2008 Zainteresovan, 845 postova Lokacija: Srbija/Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan sta sad raditi? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Maj 7, 2008 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan eh sad polako uzimanje mera,i pakovanje...naravno da sve bude sto vise u fabrickom okviru,,da nebi bio bucan naravno,,, Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Maj 7, 2008 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan nastavak ujutro,, ;) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sith 66 Napisano Maj 8, 2008 Svrati ponekad, 334 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: power of dreams Prijavi odgovor kao problematičan jaoj bre bokilic nabavi neki bolji fotoaparat molim te ;D ;D ;D ovo me interesuje da pogledam a slike su mutne do yaya Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zeljko_srb 8 Napisano Maj 8, 2008 Zainteresovan, 845 postova Lokacija: Srbija/Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan brate, koliko ti se to isplati da popravljas auspuh? jel ti nije bolje da si stavio neki drugi? toga bar ima dosta, i po jeftine novce. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Maj 8, 2008 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan uh,nadrlja ali mislim da je jako fino ispao,,,malo smo dodavali prigusivace,malo novog spoljnog omotaca,koji sam zavario,obrusio pa jos jednom zavario za svaki slucaj ;) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Maj 8, 2008 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Maj 8, 2008 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Maj 8, 2008 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan :)namerno nisam obrusio varoe,ali to ce lako da se doradi,,ako se lakiju nesvidi naravno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Laki TC 14 Napisano Maj 8, 2008 Svrati ponekad, 308 postova Prijavi odgovor kao problematičan brate meni ovo xtra izgleda, a nisam hteo da stavljam drugi kako sam već rekao ne sviđa mi se zvuk i tako sve u svemu boki ga radi svetski....ja zadovoljan... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Maj 8, 2008 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan jaoj bre bokilic nabavi neki bolji fotoaparat molim te ;D ;D ;D ovo me interesuje da pogledam a slike su mutne do yaya ma uradicu i tebi auspluh uzivaj,a slikam sa z1010 sony ericson,,,pa i nisu neke slike... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motoras 195 Napisano Maj 8, 2008 Drug član, 1162 postova Lokacija: turija Motocikl: Kawasaki Z750 Prijavi odgovor kao problematičan drug mi je radio u adi kod nekog majstora sto je u kolicima, majstor je pre bio vozac motora i imao je saobracajnu nesrecu i od tada nevozi motore vec se bacio da pravi i prepravlja auspuhe .Napravio mu je top za 110e tako dobro da mislis da je neka kupovna marka, a pravi i od karbona za 130e Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dams1976 37 Napisano Maj 8, 2008 Svrati ponekad, 109 postova Lokacija: SVILAJNAC Motocikl: yamaha fzx 750 Prijavi odgovor kao problematičan ljudi bokilic je u delirijumu,toliko se trudi da jutros nije bio na jutarnjoj kafi! Propade mi kafic! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zeljko_srb 8 Napisano Maj 8, 2008 Zainteresovan, 845 postova Lokacija: Srbija/Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan bice to odlicno! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Maj 8, 2008 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan ljudi bokilic je u delirijumu,toliko se trudi da jutros nije bio na jutarnjoj kafi! Propade mi kafic! pa kad sam trenutno pun,,to jest prepun posla... :P a i bezim od tvog dede.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sith 66 Napisano Maj 8, 2008 Svrati ponekad, 334 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: power of dreams Prijavi odgovor kao problematičan Bice vremena i za kafanu kad se posao zavrsi!! P.S. Bokilic, sa mojim auspuhom je zasad sve u redu, al' kad rikne dolazim u Svilajnac.... ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Maj 8, 2008 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan Bice vremena i za kafanu kad se posao zavrsi!! P.S. Bokilic, sa mojim auspuhom je zasad sve u redu, al' kad rikne dolazim u Svilajnac.... ;D ;D aj naidji kad rikne ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zeljko_srb 8 Napisano Maj 8, 2008 Zainteresovan, 845 postova Lokacija: Srbija/Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan e sad valja prepraviti naslov Reparacija auspuha - Svilajnac (bokilic) ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...