miljan_tracer 466 Napisano Jul 7, 2018 Svrati ponekad, 343 postova Lokacija: Čelarevo Motocikl: BMW 1150 GS Prijavi odgovor kao problematičan Interesuje me da li neko poseduje nesto od ovog alata i da li neko zna o kakvom je kvalitetu rec... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6798 Napisano Jul 7, 2018 Ne silazi, 6591 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Skoro je neko postavio fotografiju sa ambalažom lanca (čini mi se)...i ja krenem malo da istražujem. Ispada da je to samo brend, skandinavski brend...koji poput Ikee uzima stvari od drugih i lepi svoju etiketu. Da skratim priču, sve podseća...recimo na Einhell, ili Womax, ili nešto na taj fazon. Ima pozicija koje su potpuno djubre i nečega što może da posluži. Ako ćemo pravo to može lako da bude ista stvar kao recimo neki "proizvod" domaćeg Beorola. Sve dolazi sa istog mesta, samo ga drugačije nazovu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miljan_tracer 466 Napisano Jul 7, 2018 Svrati ponekad, 343 postova Lokacija: Čelarevo Motocikl: BMW 1150 GS Prijavi odgovor kao problematičan E taj sam odgovor i ocekivao...Imam isto misljenje ali ajd opet da pitam jos koga... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ninja_swe 32 Napisano Jul 7, 2018 U prolazu, 68 postova Lokacija: Gothenburg Motocikl: BMW R1200R x 2, 2008 Prijavi odgovor kao problematičan Kvalitet varira i može se naći dobar alat. Ja uvijek uzimam onaj na kome piše 10 godina garancije. Mnogi koriste ulja i filtere od njih na svojim motorima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6798 Napisano Jul 7, 2018 Ne silazi, 6591 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Trgovina...i promocija su čudo. Dok sam bio preko i van radnog vremena pokušavao nešto da zaradim, jurio sam "jeftiniji" alat i vrlo često je izbor padao na LUX...za koji se ispostavilo da i nije loš (imam još uvek dosta toga). Danas ga srećem u prodavnicama lanca Woby, gde primećujem cene veće bar za 50%, nekada i više (doduše prošlo je dosta vremena) i deluje mi da ga smatraju za prilično kvalitetan. Od Womaxa je definitivno bolji, a njihov sistem gradacije kvaliteta sa zvezdicama deluje objektivno. Imam dosta "basic" stvari, a još su upotrebljive. Puno je danas tih "marki", a zna se ko i dalje pravi stvari kako valja. To mora naravno i da se plati, pa kad profi nije obavezan izbor svi ti Womaxi, Luxovi, Stanleyi,Einhelli,Bilteme...pa i Poxxoni završavaju posao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Desmo 3402 Napisano Octobar 13, 2019 Drug član, 1364 postova Lokacija: Caltavuturo Motocikl: Air cooled flat six Prijavi odgovor kao problematičan Chicago pneumatic? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivica744 6086 Napisano Octobar 16, 2019 Ne silazi, 1816 postova Lokacija: valjevo Motocikl: mali strom Prijavi odgovor kao problematičan On 13.10.2019. at 16:09, Desmo je napisao: Chicago pneumatic? Nekad bio kvalitet,danas isto kao i ostali,dok radi radi.Pneumatski pistolji godinu ipo -dve i cao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Desmo 3402 Napisano Octobar 17, 2019 Drug član, 1364 postova Lokacija: Caltavuturo Motocikl: Air cooled flat six Prijavi odgovor kao problematičan Koji da kupim? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeleni 65 197 Napisano Octobar 17, 2019 Svrati ponekad, 277 postova Lokacija: Svedska Motocikl: Silver wing 400, Suzuki AN 650 Executive, Suzuki GSX 1100 R, Suzuki DR 350 SE, Kawasaki KLX 300 R, Yamaha Majesty 250 DX, Yamaha TT-R 250, Puch Korado 50 Prijavi odgovor kao problematičan Ulja i maziva ne kupujem nikad u Biltemi, nesto od alata i po nesto za kucu , bastu i tako. Kvalitet upitan ali ima i solidnih stvarcica. Imaju alat sa 10 god garancije i to je sasvim ok. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djokic 976 Napisano Octobar 17, 2019 Ol' dirty bastard, 621 postova Lokacija: Zvezdan Motocikl: TDM Prijavi odgovor kao problematičan P 14 hours ago, ivica744 said: Nekad bio kvalitet,danas isto kao i ostali,dok radi radi.Pneumatski pistolji godinu ipo -dve i cao. Pre bih rekao da u moru kopija tesko je doci do originala. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Desmo 3402 Napisano Octobar 17, 2019 Drug član, 1364 postova Lokacija: Caltavuturo Motocikl: Air cooled flat six Prijavi odgovor kao problematičan Chicago Pneumatic – PREMTEC DOO PREMTEC.RS ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivica744 6086 Napisano Octobar 17, 2019 Ne silazi, 1816 postova Lokacija: valjevo Motocikl: mali strom Prijavi odgovor kao problematičan Pre 12 sati, Desmo je napisao: Koji da kupim? Onaj sa najduzom garancijom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Desmo 3402 Napisano Octobar 17, 2019 Drug član, 1364 postova Lokacija: Caltavuturo Motocikl: Air cooled flat six Prijavi odgovor kao problematičan Za kucnu radinost mi treba Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivica744 6086 Napisano Octobar 17, 2019 Ne silazi, 1816 postova Lokacija: valjevo Motocikl: mali strom Prijavi odgovor kao problematičan pre 5 minuta, Desmo je napisao: Za kucnu radinost mi treba Ok,onda firma ASO-LER radi CP pistolj je oko 120eura,imas i WURTH otprilike ista cena,to su pistolji za putnicka i laka teretna,odlicno rade ali im je vek u vulkanizerskoj radnji kao sto napisah.Posto ti treba povremeno radice ti dosta duze Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...