Pauk 613 Napisano Jul 7, 2018 Zainteresovan, 898 postova Lokacija: Paracin Motocikl: Honda forza 250 Prijavi odgovor kao problematičan Kupujem auto za majku, budzet je 1200-1500 evra. Potreban je mali auto, benzinac, auto tipa fiat punto ili skoda fabia. Majka je penzioner, treba joj auto u kome ce se povremeno voziti, u sto boljem stanju, da se ne cima sa majstorima. Ako neko od forumasa ima nesto da ponudi - tu smo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pauk 613 Napisano Jul 8, 2018 Zainteresovan, 898 postova Lokacija: Paracin Motocikl: Honda forza 250 Prijavi odgovor kao problematičan Neko nesto da ponudi bar? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12744 Napisano Jul 8, 2018 Ne silazi, 7377 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je aristokratski forum, sve je od 5000 EUR pa na više Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pauk 613 Napisano Jul 9, 2018 Zainteresovan, 898 postova Lokacija: Paracin Motocikl: Honda forza 250 Prijavi odgovor kao problematičan Da je srece da svi mogu da priuste sebi automobile od tog iznosa, pa na vise Za sada je ovako kako je kod mene. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1642 Napisano Jul 11, 2018 Drug član, 1710 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ima kod mene reno clio ali 1.5dci 2002, ne znam nista posebno o njemu ali dajem na sve provere. Eto da ne bude da niko nista nije ponudio. Dogovorio sam ga vec za neku zamenu ali i taj covek hoce da ga proda tj. unovci. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pauk 613 Napisano Jul 14, 2018 Zainteresovan, 898 postova Lokacija: Paracin Motocikl: Honda forza 250 Prijavi odgovor kao problematičan Cena? Gde se nalazi auto? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8689 Napisano Jul 14, 2018 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Ima neki beli saxo čini mi se za 850€ se prodaje. Jeste da je dizel, ali možda ti i prodje selekciju. Ne izgleda loše na malim slikama na telefonu. Prelistaj rubriku na prodaju. Edit: izvinjavam se pogrešnu osobu sam citirao. Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pauk 613 Napisano Jul 16, 2018 Zainteresovan, 898 postova Lokacija: Paracin Motocikl: Honda forza 250 Prijavi odgovor kao problematičan Ok ako je za pogresnu osobu, onda necu uzeti informaciju u razmatranje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...