gixxer 387 Napisano Jul 6, 2018 (promenjeno) Zainteresovan, 190 postova Lokacija: Ada Motocikl: Z1000SX Prijavi odgovor kao problematičan Na mom imenu! Uvezao sam ga licno iz Austrije,gde sam ga kupio licno od vlasnika pre 2 godine ,automobil je u veoma sacuvanom stanju,bez korozije i nikada nije bio havarisan,motor perfektno radi,kilometraza je originalna,u voznji bez ikakve zamerke,menjac sa 6 brzina,ima ugradjen alarm i 3 originalna kljuca,kompletno je ispravan i ne treba nista popravljati na njemu,klima odlicno hladi,gume su dobre M-S,potrosnja nije velika 7-8 Lit. na 100 KM,izuzetno je atraktivan,jedini razlog prodaje je sto je sin kome je kupljen ovaj auto,otisao da zivi i radi u inostranstvo,tako da auto stoji i ne koristi se,cena je 3590 eu i moguca je mala korekcija iste,tablice su SA,Senta -Ada,moze se pogledati i isprobati u Molu kod Ade u Vojvodini,tel : 063-177-05-08 Promenio Jul 7, 2018 član gixxer 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Interceptor BP 10462 Napisano Jul 7, 2018 Drug član, 1080 postova Lokacija: Južna Bačka Motocikl: Voge 525 DSX,Honda VT750 ACE Prijavi odgovor kao problematičan Druže ne bi da ti kvarim raspoloženje ali kad napišeš tako opis sve velikim slovima...hm kao prvo glava boli kad čitaš pa većina ljudi u startu odustane od čitanja i oglasa a kao drugo nekulturno je jer se to smatra da povisuješ ton ili vičeš. To je dobronamerni savet ako misliš lakše da prodaš.Sent from maj el dži ge-2 manji 2 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Jul 7, 2018 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, Interceptor BP je napisao: Druže ne bi da ti kvarim raspoloženje ali kad napišeš tako opis sve velikim slovima...hm kao prvo glava boli kad čitaš pa većina ljudi u startu odustane od čitanja i oglasa a kao drugo nekulturno je jer se to smatra da povisuješ ton ili vičeš. To je dobronamerni savet ako misliš lakše da prodaš. Sent from maj el dži ge-2 manji Stavio covek da vidimo mi coravi...Auto je prava igrackica za sladokusce. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHeLLe 850 Napisano Jul 7, 2018 Zainteresovan, 698 postova Lokacija: Beograd Motocikl: yamaha fz6r Prijavi odgovor kao problematičan Druže ne bi da ti kvarim raspoloženje ali kad napišeš tako opis sve velikim slovima...hm kao prvo glava boli kad čitaš pa većina ljudi u startu odustane od čitanja i oglasa a kao drugo nekulturno je jer se to smatra da povisuješ ton ili vičeš. To je dobronamerni savet ako misliš lakše da prodaš.Sent from maj el dži ge-2 manjiTo sam i ja pomislio cim sam otvorio post. Nema potrebe za velikim slovima. Bice da covek nije puno edukovan pravilima interneta. Auto izgleda super i ja mu zelim srecnu prodaju.... Sent from my iPhone using Tapatalk Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Jul 7, 2018 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Uf kakav auto ! Fabrika osmeha na licu vozaca! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gixxer 387 Napisano Jul 7, 2018 Zainteresovan, 190 postova Lokacija: Ada Motocikl: Z1000SX Prijavi odgovor kao problematičan Hvala kolegama na dobronamernim savetima,ispravljeno sa velikih na mala slova ,Nije do stepena edukacije,nego je prosla ponoc kada sam pisao post i jednostavno moja nepaznja Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Interceptor BP 10462 Napisano Jul 7, 2018 Drug član, 1080 postova Lokacija: Južna Bačka Motocikl: Voge 525 DSX,Honda VT750 ACE Prijavi odgovor kao problematičan Auto je super...srećna prodaja.Sent from maj el dži ge-2 manji Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dejan Nešković 801 Napisano Jul 7, 2018 Bivši baksuz :), 599 postova Lokacija: Beograd / Leskovac Motocikl: Yamaha FZS600 Fazer Prijavi odgovor kao problematičan Nisam kupac i generalno ne trolujem oglase ali moram da napisem nesto. Ovaj auto je bio ekskluziva sajma automobila tamo nekad kad sam bio osnovac. I secam se, otisao sa tatom, bratom i ujakom. Obletali smo oko njega ceo dan. I tada sam razmisljao kako je to vrhunski coupe, super-car do koga nikada necu moci da dobacim. I eto... 16 godina kasnije, zapravo, nekom drugom koji je tih ranih 2000tih oblitao oko tog auta, sada ce se ostvariti zelja. :-) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gixxer 387 Napisano Jul 7, 2018 Zainteresovan, 190 postova Lokacija: Ada Motocikl: Z1000SX Prijavi odgovor kao problematičan Onda je kostao X hiljada dojce maraka,a sad ovoliko ,ukus,zelje,mogucnosti i potreba su 4 bitne stvari koje po meni odredjuju da li ce neko sebi da kupi-priusti ovakav auto,ako se nekom svidja model bez obzira koliko ima godina i hoce da kupi ovakav auto taj ce ga i kupiti,ako se nekom svidja a nema potrebu za takvim autom taj ga nece kupiti,pogledace ga setiti se da ga je mozda zeleo kada se pojavio i tacka,ako se nekom ne svidja ovakav auto i nema potrebu za istim,taj ga nece ni pogledati,vozimo mi mnogi aute te starosne granice ne zato sto smo balavili na njih u ono vreme kada su se pojavili,ili bas zato?Cenu sam odredio kao srednju od svih koji su trenutno u ponudi,ima jeftinijih za par stotina eu,a ima i skupljih,pogledao sam u Austriji cene,vece su nego ovde,ili su oni nenormalni a standard im je veci?Auto sam u ono vreme slucajno nasao,vlasnik je kupio novu Celicu i ovaj nije ni oglasio ,ja zalutao u Gracu i stao da pitam za put i video ga u garazi pored nove Celice i u dve reci se dogovorili,ostavio mu kaparu i posle se vratio po auto,zato sam ga pre 2 godine kupio jeftinije nego sto sada kostaju u Austriji Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gixxer 387 Napisano Jul 7, 2018 Zainteresovan, 190 postova Lokacija: Ada Motocikl: Z1000SX Prijavi odgovor kao problematičan Jedno je sigurno,i dan danas kada prodje ulicom,nema ko se ne okrene za njim Verovatno ima neki smek Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 13267 Napisano Jul 7, 2018 Ne silazi, 7504 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Vizuelno interesantan automobil ali ipak ne tako dobra i vredna kao "Celica" pete generacije naravno u "GT Four" varijanti sa oko 220ks "3S" agregat koji je fantastičan. Ova poslednja generacija je odličan atraktivan auto po razumnoj ceni eksploatacije, 1.8 od 190 konja, simpatičan agregat koji tera i "Lotusa", kompozitni blok, glavu radila "Yamaha" i tak... Sve u svemu super autic. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Jul 7, 2018 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam mislio da ima 140 konja... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
francuz69 1918 Napisano Jul 7, 2018 Zainteresovan, 593 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Integra 700 Prijavi odgovor kao problematičan 143 tacnije. Ima i verzija od 190 ks al mislim da to nije ova. @gixxer koliko ima? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Utjerivac 6625 Napisano Jul 7, 2018 Zainteresovan ko mlad majmun!, 894 postova Lokacija: Ljubiš Donji. Motocikl: Uvijek Japanski! Prijavi odgovor kao problematičan Lijep auto, pravi momacki. Srecno sa prodajom. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gixxer 387 Napisano Jul 7, 2018 Zainteresovan, 190 postova Lokacija: Ada Motocikl: Z1000SX Prijavi odgovor kao problematičan 105 KW , 1 Kw= 1.34102209 105x1.34102209=140,807319 od ovoga tacnije ne moze, mislim da je druga verzija sa 140kw Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gixxer 387 Napisano Jul 7, 2018 Zainteresovan, 190 postova Lokacija: Ada Motocikl: Z1000SX Prijavi odgovor kao problematičan Hvala kolega Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHOKLA 1752 Napisano Jul 8, 2018 Drug član, 1488 postova Lokacija: KLADOVO, KLADOVO, KLADOVO Motocikl: Mali Plavi Zeka S '06., VFR 800 V-Tec '02., TL 1000s '97., FJR 1300 '02., Gillera Runner FXR '02., Peugeot Vivacity. Suzuki AY 50 Katana - za sada... I SVI LEPI!!! Prijavi odgovor kao problematičan On 7.7.2018. at 22:11, gixxer je napisao: 105 KW , 1 Kw= 1.34102209 105x1.34102209=140,807319 od ovoga tacnije ne moze, mislim da je druga verzija sa 140kw 1 kW = 1,36 ks, ili su nas vazda ucili pogresno, a mi ziveli u zabludi...? 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gixxer 387 Napisano Jul 8, 2018 (promenjeno) Zainteresovan, 190 postova Lokacija: Ada Motocikl: Z1000SX Prijavi odgovor kao problematičan Bem ga skinuo sa Googl-a,ali verovatno si u pravu 143 KS Promenio Jul 8, 2018 član gixxer Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHeLLe 850 Napisano Jul 9, 2018 Zainteresovan, 698 postova Lokacija: Beograd Motocikl: yamaha fz6r Prijavi odgovor kao problematičan 1 kW = 1,36 ks, ili su nas vazda ucili pogresno, a mi ziveli u zabludi...?Ma to je do sorte konja , dal je trkacki ili paradni .... Sent from my iPhone using Tapatalk 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gixxer 387 Napisano Jul 9, 2018 Zainteresovan, 190 postova Lokacija: Ada Motocikl: Z1000SX Prijavi odgovor kao problematičan ili radni onaj sto vuce plug 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gixxer 387 Napisano Jul 11, 2018 Zainteresovan, 190 postova Lokacija: Ada Motocikl: Z1000SX Prijavi odgovor kao problematičan Prodat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...