scofield 100 Napisano Jul 2, 2018 Svrati ponekad, 16 postova Lokacija: Apatin Prijavi odgovor kao problematičan Dobro nam došli! https://www.facebook.com/events/215454925736007/?ti=cl Sent from my STF-L09 using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7449 Napisano Jul 2, 2018 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, Planiram doci ili petak ili subotu. Zanimaju me bendovi sta koji svira (osim ritam nereda to znam), i azra tribute-logicno Znaci ton hunters, prljavi romeo i mishel- koju muziku sviraju itd? To ce vrv da prevagne koji cu dan doci Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Jul 3, 2018 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Ja se nadam da ću uspeti da se organizujem i da dođem. Za 9 godina, koliko vozim motor, propustio sam samo jedan skup u Apatinu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draki 2547 Napisano Jul 3, 2018 Vozac A kategorije :D, 933 postova Lokacija: Beograd - povremeno Bijeljina,RS Motocikl: Suzuki V Strom DL 650 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 9 sati, hard_rock je napisao: Pozdrav, Planiram doci ili petak ili subotu. Zanimaju me bendovi sta koji svira (osim ritam nereda to znam), i azra tribute-logicno Znaci ton hunters, prljavi romeo i mishel- koju muziku sviraju itd? To ce vrv da prevagne koji cu dan doci Prljavi Romeo svira staru skolu roka njih trojica prave stimung bolji nego neki bend sa 10 clanova Subotom u Apatinu bude fenomenalno i jako mi je zao sto necu moci biti ove godine u Apatinu 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlig0r 1929 Napisano Jul 3, 2018 Drug član, 959 postova Lokacija: New Now Motocikl: Aprilia Shiver GT 750, Honda CB400N Prijavi odgovor kao problematičan ako stigne regler, eto me u subotu.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7449 Napisano Jul 3, 2018 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan Ako legne plata do petka eto i mene Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dominator96 864 Napisano Jul 3, 2018 Svrati ponekad, 475 postova Lokacija: Temerin-Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ne zaobravi da kazes da u cetvrtak na ribarskim vecerima svira Hladno Pivo , ja u cetvrtak razapinjem sator u kampu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlig0r 1929 Napisano Jul 3, 2018 Drug član, 959 postova Lokacija: New Now Motocikl: Aprilia Shiver GT 750, Honda CB400N Prijavi odgovor kao problematičan chek chek chek! gde tacno svira HP i zasto ja to ne znam?! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draki 2547 Napisano Jul 3, 2018 Vozac A kategorije :D, 933 postova Lokacija: Beograd - povremeno Bijeljina,RS Motocikl: Suzuki V Strom DL 650 Prijavi odgovor kao problematičan Na trgu u centru Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dominator96 864 Napisano Jul 3, 2018 Svrati ponekad, 475 postova Lokacija: Temerin-Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Uvek za moto skup Pantera , organizuju se ribarske veceri koje od cetvrtka pocinju , a taj prvi dan HP svira , tako da za mene skup pocinje od cetvrtka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scofield 100 Napisano Jul 3, 2018 Svrati ponekad, 16 postova Lokacija: Apatin Prijavi odgovor kao problematičan Ko želi može i u četvrtak, mi smo u kampu. A Hladno pivo svira u gradu na trgu od 22:30hSent from my STF-L09 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boris19 108 Napisano Jul 3, 2018 Svrati ponekad, 188 postova Lokacija: Odzaci Motocikl: Yamaha 535 Prijavi odgovor kao problematičan Tako sam planirao i ja, razapnem šator u kamp pa na koncert. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Jul 3, 2018 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 5 sati, hard_rock je napisao: Ako legne plata do petka eto i mene A sta cemo ako kisa rokne u subotu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7449 Napisano Jul 3, 2018 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan 1 minute ago, ThePainkiller said: A sta cemo ako kisa rokne u subotu? Gledam prognozu mamicu joj kao i za Topolu pa proslo dobro Nzm ja znam da ako dolazim nosim kablove za paljenje ako rokne kisa+ zahladi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dominator96 864 Napisano Jul 3, 2018 Svrati ponekad, 475 postova Lokacija: Temerin-Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ma ajte kakva kisa , necete se istopiti... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draki 2547 Napisano Jul 3, 2018 Vozac A kategorije :D, 933 postova Lokacija: Beograd - povremeno Bijeljina,RS Motocikl: Suzuki V Strom DL 650 Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, ThePainkiller je napisao: A sta cemo ako kisa rokne u subotu? Valjda stavit nesto na glavu da ne pokisne 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...