Ironbeard 0 Napisano Jul 1, 2018 U prolazu, 3 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav ljudi! Muke su mi teske hocu pare da dam a ne znam na sta da se odlucim posto u mom gradicu ima sveukupno 10 choppera/kruzera od kojih su 9 kineza koje ne zelim a jedan harli od 30 000 iljada jevra (dosta govori o nasem drustvu). Hocu da kupim nekog japanca, starijeg do 700 kubika i ne preko 1500 eura. Nasao bih lako koji cu po izgledu ali posto nemam nigde da vidim kako to uzivo izgleda koji bi mi najvise odgovarao mojoj gradji. Imam 100 kila i 190 cm. Nasao sam neki kawasaki en450, izgled mi se svidja ali mi se cini da bih na njemu izgledao ko konj na trotinetu. Pomazite, navedite iz iskustva par motora i karakteristike. Zahvalan unapred! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ironbeard 0 Napisano Jul 1, 2018 U prolazu, 3 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ma izaso sam, Novi Pazar. Ima dosta motora ali ogromna vecina sportski i sl a mene to ne zanima. Nema tih moto skupova nigde blizu a i da ima ko bi pustio da sednem na motor i obrnem ga par krugova a bukvalno nisam vozio nista preko 50cc. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Meteorolog 335 Napisano Jul 1, 2018 Go fuck yourself!, 823 postova Lokacija: Bor/Zlot Motocikl: 4X4 egzotika iz Azije... Prijavi odgovor kao problematičan Probaj ovde prijatelju, unosiš tvoje dimenzije i biraš željeni motocikl. Daje lepu vizuelnu sliku kako to izgleda posmatraču sa strane i kako izgleda sa suvozačem. Što se tiče udobnosti i tome slično, nema ništa dok ne sedneš na motor. http://cycle-ergo.com/ 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...