Jump to content

Moto Zajednica

Ironbeard

Članovi
  • Broj tema i poruka

    3
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Poslednji posetioci profila

Sekcija koji prikazuje poslednje posetioce ovog profila je isključena i ne prikazuje se ostalim članovima.

Ironbeard's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

0

Reputacija u zajednici

  1. Ma izaso sam, Novi Pazar. Ima dosta motora ali ogromna vecina sportski i sl a mene to ne zanima. Nema tih moto skupova nigde blizu a i da ima ko bi pustio da sednem na motor i obrnem ga par krugova a bukvalno nisam vozio nista preko 50cc.
  2. Nisam vlasnik ali ozbiljno razmisljam da postanem, jedna stvar me koci, visina i tezina, 190 cm sa 100 kila, znam da snage ima ali me zanima izgled.
  3. Pozdrav ljudi! Muke su mi teske hocu pare da dam a ne znam na sta da se odlucim posto u mom gradicu ima sveukupno 10 choppera/kruzera od kojih su 9 kineza koje ne zelim a jedan harli od 30 000 iljada jevra (dosta govori o nasem drustvu). Hocu da kupim nekog japanca, starijeg do 700 kubika i ne preko 1500 eura. Nasao bih lako koji cu po izgledu ali posto nemam nigde da vidim kako to uzivo izgleda koji bi mi najvise odgovarao mojoj gradji. Imam 100 kila i 190 cm. Nasao sam neki kawasaki en450, izgled mi se svidja ali mi se cini da bih na njemu izgledao ko konj na trotinetu. Pomazite, navedite iz iskustva par motora i karakteristike. Zahvalan unapred!
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja