Mediterraneo 1768 Napisano Jul 4, 2018 Lovely jubbly, 896 postova Lokacija: Liguria Motocikl: CB 1300 Prijavi odgovor kao problematičan Kapa dole svim ucesnicima. Izuzetna kolegijalnost Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Perkele 41 Napisano Jul 4, 2018 U prolazu, 62 postova Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast momci! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
king_julien 2567 Napisano Jul 4, 2018 Zainteresovan, 580 postova Prijavi odgovor kao problematičan Kako mi je drago sto je ovako ispalo na kraju sve dobro. I ta kolegijalnost i dobrota vraca veru u ljude u ovom ludom vremenu u kojem zivimo... I da nadam se da ce pocinilac biti pronadjen, dal na ovaj nacin regularan ili onaj drugi..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Midjo 108 Napisano Jul 4, 2018 Svrati ponekad, 286 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: Peda Tek 250 Prijavi odgovor kao problematičan Drago mi je da je nađen i drago mi je da je policija uzela otiske. Nadam se da će đubre biti pronađeno i kažnjeno. Ali nije mi jasan mentalitet te osobe koja tako opušteno ukrade motocikl i samo se vozika okolo. Obično se krade zbog prodaje dijelova i novčane koristi. Motociklisti vole svoje motocikle i valjda nikada ne bi ukrali tuđi. Ovaj lopov sa snimka ne djeluje kao motociklista, a ne djeluje ni kao lopov. Izgleda kao normalan čovjek koji se viđa svaki dan. Kao da je usput naišao, odlučio da ukrade, pa onda poželio da se vozika po gradu, bez bojazni da će biti prepoznat, to mi nije jasno, ili je lud, ili je glup. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 17552 Napisano Jul 4, 2018 Integrisan, 8339 postova Prijavi odgovor kao problematičan pre 4 minuta, Midjo je napisao: Motociklisti vole svoje motocikle i valjda nikada ne bi ukrali tuđi. Velika zabluda... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
-Viper- 547 Napisano Jul 4, 2018 Zainteresovan, 621 postova Lokacija: Kać Motocikl: Kawasaki ER-6n 2006g. Prijavi odgovor kao problematičan I lud i glup je.Послато са MI MAX уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dejan Nešković 801 Napisano Jul 4, 2018 Bivši baksuz :), 599 postova Lokacija: Beograd / Leskovac Motocikl: Yamaha FZS600 Fazer Prijavi odgovor kao problematičan pre 19 minuta, Midjo je napisao: Ali nije mi jasan mentalitet te osobe koja tako opušteno ukrade motocikl i samo se vozika okolo. Obično se krade zbog prodaje dijelova i novčane koristi. Ili da bi se odradio neki poslić, što reče neko juče? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ŠekiKG 4332 Napisano Jul 4, 2018 Šumadinac, 1581 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Yamaha xj 900S Diversion Prijavi odgovor kao problematičan Svaka čast Deki, prvo tebi, a i ostalim kolegama koji su se u sve ovo uključili. Sada kada je sve završeno, mala lična radoznalost. Da li je lopov menjao nešto na motoru, ili ga je samo vozio bez ikakvih izmena? P.S. Ništa bez šumadinaca (N.F.S.) 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Čeh 1009 Napisano Jul 4, 2018 Drug član, 1542 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XLV 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 18 sati, filipfg je napisao: I mora da se uvede funkcija na forumu da jednostavno mozes za nekog clana da ne vidis njegove postove @Pablo brate baci se na posao licno cu ti platiti Postoji - zadrži miša preko slike korisnika, levo od poruke, otvoriće ti se pravougaonik u kome je "dugme" za ignorisanje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slobasuper9 2249 Napisano Jul 4, 2018 Drug član, 986 postova Lokacija: Beograd Motocikl: NEMAM Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast ljudi ! Lepo je videti da neko nekad pogleda nesto sem " svoja posla". U danjasnje vreme gde kulture i kolegijalnosti manjka ovo je definitivno za respekt. Dodelu titule viteza kolegi definitivno podrzavam ! Послато са GT-I9301I уз помоћ Тапатока 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ŠekiKG 4332 Napisano Jul 4, 2018 Šumadinac, 1581 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Yamaha xj 900S Diversion Prijavi odgovor kao problematičan pre 11 minuta, slobasuper9 je napisao: Svaka cast ljudi ! Lepo je videti da neko nekad pogleda nesto sem " svoja posla". U danjasnje vreme gde kulture i kolegijalnosti manjka ovo je definitivno za respekt. Dodelu titule viteza kolegi definitivno podrzavam ! Послато са GT-I9301I уз помоћ Тапатока Dao sam plusiće, ali i ovako otvoreno: Definitivno za titulu. Sada ovu temu, na sreću, možemo da iskoristimo za glasanje 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Jul 4, 2018 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Da li na motoru ima nekih oštećenja - razvaljena kontakt brava, isečena instalacija il nešto drugo ? Ako se lopov vozio - morao ga je na neki način upaliti. Valjalo bi da oteraš motor u neki servis da se pregleda, sve popiše, napravi neki predračun pa to odneti u policiju - valjda će po otiscima naći lopova pa da mu se sve naplati ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bobanr 158 Napisano Jul 4, 2018 Svrati ponekad, 146 postova Lokacija: Bečej Motocikl: Vespa LML T-5 i GTS 300 ie Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast momci Odlicno odradjeno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1642 Napisano Jul 4, 2018 Drug član, 1710 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pre 12 sati, Dejan Nešković je napisao: Da ne grešimo dušu... Kad sam ja zvao, a nisam znao ni vlasnika ni ništa više od podataka sem što je bilo ovde u temi, prebacivali su me ko lopticu skočicu. Međutim, kad je Robert došao i pozvao inspektora koji je zadužen za slučaj, čovek je odmah poslao forenzičare, ljudi došli, skinuli sve otiske, a mi koji smo pipali motor išli u policiju da izoluju naše otiske. Stoga, mogu reći da ljudi koji nemaju veze sa predmetom (dispečari, dežurni po policijskim stanicama) ne žure baš da uzmu na sebe dodatni posao. Ali, oni koji su već angažovani na slučaju, svoj posao rade vrlo profesionalno. Mnogo je laznih poziva policiji, hitnoj itd, sa pricom mislim da sam nasao neki motor koji je ukraden od nekog decka normalno da nije bilo reakcije. Inace svaka cast svima i evo dokaza da ovakve i slicne stvari treba objavljivati ovde jer ovde je jedna velika dobra ekipa iz celog regiona. Naravno to nekad ima i mane ali mnogo je vise zita nego kukolja. Bravo. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikulanac 7909 Napisano Jul 4, 2018 nocni cuvar, 2583 postova Lokacija: White City / White Water Motocikl: Yamaha nouvo elegance Prijavi odgovor kao problematičan Odlicna vest, svaka cast Bjb akciji. Kakvi ste na slici ne bi vam ni Rambo prisao da je ukrao motor. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rastkojokic 1684 Napisano Jul 4, 2018 Drug član, 2283 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW 1300 GS, Sherco SE 300 Factory Prijavi odgovor kao problematičan Au brate! Najezio sam se citajuci ovo! Svaka cast momci! Kakav triler! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlig0r 1944 Napisano Jul 5, 2018 Drug član, 959 postova Lokacija: New Now Motocikl: Aprilia Shiver GT 750, Honda CB400N Prijavi odgovor kao problematičan Pravi pogodjen smisao moto-communitya <3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
3OPAH 1268 Napisano Jul 5, 2018 Drug član, 1151 postova Lokacija: Beograd, Čubura Motocikl: BMW F800GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan svaka cast svim ucesnicima! od sad parkiram motor na ulici bez bojazni! sad me interesuje hocemo li moci praviti profil lopova, mislim da bi to bilo za ubuduce mozda trazilo i novu temu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
davor63 10 Napisano Jul 5, 2018 U prolazu, 45 postova Prijavi odgovor kao problematičan svaka cast,nadam se da ce naci lopovcinu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lepi Dzov 230 Napisano Jul 5, 2018 Svrati ponekad, 154 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Transalp XL 650 Prijavi odgovor kao problematičan Bravo momci..! I jos jedan plusic za forum sto nas okupi takve... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
piki 11633 Napisano Jul 5, 2018 Drug član, 1292 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: Honda Africa CRF 1000 L Prijavi odgovor kao problematičan Jebote ko film da sam citao,sa hepi endom,svaka cast ekipi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vjeko 178 Napisano Jul 5, 2018 Svrati ponekad, 387 postova Lokacija: Karađorđevo-Bačka Palanka-Kraljevo Motocikl: Suzuki gsx 750f Prijavi odgovor kao problematičan Malo je reći svaka čast! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7449 Napisano Jul 5, 2018 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan Jesi vratio americku tablicu u policiju ili okacio kao trofej? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nedokazani 446 Napisano Jul 5, 2018 Svrati ponekad, 361 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha YBR250 Prijavi odgovor kao problematičan Sjajno!Sent from my SM-J320F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boba1990 129 Napisano Jul 6, 2018 Svrati ponekad, 248 postova Lokacija: Krcedin-Indjija Motocikl: Suzuki K5 750,Yamaha majesty 150,250,400, xs 400,xintian kinroad 200ccm, suzuki gsx650f,dr 650, honda cbr f2, crf 250, apenac 6 Prijavi odgovor kao problematičan Znaci respekt celoj ekipi. Bas mi je drago da je pronadjen..... Roki ubuduce pazi gde ostavljas motor, ne ostavljaj ga preko noci na oku prolaznika. Al kad se opeces onda pocnes da razmisljas glavom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...