Jump to content

Moto Zajednica

Ocenite moto skup u Mailovcu

Ocenite moto skup u Mailovcu  

33 članova je glasalo

1. 1. Ocenite moto skup u Mailovcu

• 1
      1
    • 2
      0
    • 3
      2
    • 4
      1
    • 5
      5
    • 6
      2
    • 7
      2
    • 8
      8
    • 9
      8
    • 10
      4

Recommended Posts

• Drug član, 1221 postova
  • Motocikl: BMW sekta

Mislim da WC nije bio na nivou,mnogo prasine od nasutog sljunka,bina malo neprofesionalna i omasili smo ulaz nije bas bilo dobro obelezeno gde se to u Majilobcu nalazi.Veliki plus za odziv motorista na skup.

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Svrati ponekad, 469 postova
  • Motocikl: Honda CBR 1100 XX Blackbird SUZUKI DR 800 BIG, Yamaha DT125MX, Yamaha TZR 125

Mislim da i u najsmelijim prognozama organizatori nisu ocekivali takvu posecenost.

Sta bi tek bilo da nije bilo skupa u Smederevu i Subotici.

Bilo je jos dosta propusta ali je zadovoljio svrhu i zato od mene dobija cetvorku.

Policija je profesionalno odradila svoj posao i u celom kraju , bajkeri su bili zasticeni ko beli medvedi.Njima svaka cast.

Nadam se da ce organizatori sledece godine nesto da promene u korist prostora i organizacije.

• Svrati ponekad, 430 postova

Mislim da WC nije bio na nivou,mnogo prasine od nasutog sljunka,bina malo neprofesionalna i omasili smo ulaz nije bas bilo dobro obelezeno gde se to u Majilobcu nalazi.Veliki plus za odziv motorista na skup.

Bogami od pozarevacke petlje do mailovca na svakoj raskrsnici na asfaltu strelica bajkers,jedino nije pisalo na tarabama us put.

• U prolazu, 33 postova

Bina je Vizardova na kojoj svira "Riblja corba" ( Sabac  prosle godine ) i placena je 1.600 e. Bolje od nje mi ne mozemo. I moj brate, "crveni" bar si mogao da zapamtis mesto "MAJILOVAC" Moja ocena je 1!

• U prolazu, 0 postova

Bina je Vizardova na kojoj svira "Riblja corba" ( Sabac  prosle godine ) i placena je 1.600 e. Bolje od nje mi ne mozemo. I moj brate, "crveni" bar si mogao da zapamtis mesto "MAJILOVAC" Moja ocena je 1!

tako je noco ti trebas da sledeci put postavis putokaz  ;D a uz to ocena 3 zbog malog odziva Smederevaca bili smo samo ja i Kresa

• U prolazu, 0 postova

popeee smederevaca je bilo mnogo vise nego sto ti kazes to se vidi iz prilozenog-a a a diverzanti sta rade neka im je na cast. gleda onaj odozgore.pozdrav od svete iz smedereva

• I Love The Smell Of Two Stroke In A Morning, 1839 postova
  • Motocikl: MZ ETZ 250 SV 01-028

poslao sam ti noco pm mogao si da odgovoris bend koji sam ti preporucio je bar bio 5 puta bolji od nekih koje si nasao i za manje pare bi svirali!!!!!

• U prolazu, 88 postova
  • Motocikl: SC 57

ma ok,prvi skup svi smo gladni i zedni  voznje i druzenja....mislom da sto je manje mesto domacini se vise potrude...trebalo  bi da  svi i budu svesni povecanog broja motora i da ozbiljno razmisljaju o boljoj organizaciji i vecem prostoru.

Gost
Ova tema je zaključana za nove odgovore.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja