bbocko 282 Napisano Jun 25, 2018 Svrati ponekad, 207 postova Lokacija: Beograd, Zvezdara, Michigen Motocikl: Honda NC 750XD Prijavi odgovor kao problematičan Pošto sam se ponovio dvocilindričnim skuterom, Kymco traži novog vlasnika. Kod mene poslednjih 5 godina, lepo me je služio jer ga je održavao zna se ko... (izgleda da je to najbolja reklama za porodaju skutera) . Imam evidenciju sta je menjano od potrošnih delova od kako je kod mene. Trenutno na kilometar satu oko 42.000km (na 39.000 km namontiran originalni kais, klizači i NGK svećica....na 41.000 urađen mali servis). Svakodnevno je vožen po Beogradu i na BJBikers Maxi vikend vožnjama. Registracija je istekla u maju mesecu, novi kupac je obavezan da uradi prenos vlasništva. Cena bi bila 1300e, podložna korekciji za forumaše 061/13-53-465 Bane 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nole Bg 5689 Napisano Jun 25, 2018 BJB Maxi Scooter Club, 1757 postova Lokacija: Beograd, Mirijevo Motocikl: Bmw R1200Gs Prijavi odgovor kao problematičan Srecna prodaja Bane i da nadje sto pre novog vlasnika. A ti da se upises u silver klubu.Послато са HTC Desire 630 dual sim уз помоћ Тапатока 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11621 Napisano Jun 26, 2018 BJB Maxi Scooter Club, 4375 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Upisao se on uveliko Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Losmi Capo 571 Napisano Jun 27, 2018 Svrati ponekad, 433 postova Lokacija: Beograd-KARABURMA Motocikl: BMW R 1200 GS ADVENTURE LC 2015god, Piaggio Liberty 125ccm 2000god. Prijavi odgovor kao problematičan Koje je god? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bbocko 282 Napisano Jun 27, 2018 Svrati ponekad, 207 postova Lokacija: Beograd, Zvezdara, Michigen Motocikl: Honda NC 750XD Prijavi odgovor kao problematičan Da, zaboravio sam da napisem godiste...2007.Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bbocko 282 Napisano Jun 28, 2018 Svrati ponekad, 207 postova Lokacija: Beograd, Zvezdara, Michigen Motocikl: Honda NC 750XD Prijavi odgovor kao problematičan Ode Kymco expresno...novim vlasniku puno predjenih sigurnih kilometara.Moze brisanje.Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...