Boris_LION 1404 Napisano Jun 25, 2018 Zainteresovan, 494 postova Lokacija: Zvezdara Prijavi odgovor kao problematičan Toshiba Satellite C660 Stoji, ne koristim ga ... Pa zato ide ovde ... Ima original Windows, Intel Core I5, 2.30GHz, 4GB ram Ide super uz crvenog Ferarija ako imate. Ponudite neku cenu ili zamenu pa da se dogovaramo. 064/0-88-00-00 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jasminko VIR 1461 Napisano Jun 25, 2018 I N S T R U K T O R, 1209 postova Lokacija: Beograd i okolina Motocikl: R 1200 R Prijavi odgovor kao problematičan Stavi neku cenu pa da se dogovaramo . Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boris_LION 1404 Napisano Jun 25, 2018 Zainteresovan, 494 postova Lokacija: Zvezdara Prijavi odgovor kao problematičan Jasminko druže, stvarno ne znam ... Ponudi nešto Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1880 Napisano Jun 25, 2018 Drug član, 2867 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Je ima HDMI Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boris_LION 1404 Napisano Jun 25, 2018 Zainteresovan, 494 postova Lokacija: Zvezdara Prijavi odgovor kao problematičan Sada sam pogledao, nema HDMI. Ima CD player, čitač kartica i VGA ulaz Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1880 Napisano Jun 25, 2018 Drug član, 2867 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Nažalost onda ništa bar za mene Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jasminko VIR 1461 Napisano Jun 25, 2018 I N S T R U K T O R, 1209 postova Lokacija: Beograd i okolina Motocikl: R 1200 R Prijavi odgovor kao problematičan Pokušao sam da potražim po oglasima koliko košta ovaj model ali nisam uspeo da nađem. Nema ni nov ni polovan tako da stvarno nemam nikakvu predstavu o ceni. Mogao bi da mi posluži u školi za vežbanje, a i kao rezervni za polaganje jer ispunjava sve zahteve koje nam je MUP postavio, ali ne bih da se izlupetam po pitanju cene, niti realno znam koliko vredi. Jedino znam da kad vidim cenu onda reagujem. Ako mi se učini da nije skupo onda kupim pa neka ga, mogu ga iskoristiti, ili pak vidim da je to možda mnogo para da dam za ono za šta meni treba. Ako se ipak smislim po pitanju cena izaći ću sa nekom ponudom. Sve najbolje ! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boris_LION 1404 Napisano Jun 25, 2018 Zainteresovan, 494 postova Lokacija: Zvezdara Prijavi odgovor kao problematičan Da li je 160e ok ? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jasminko VIR 1461 Napisano Jun 26, 2018 I N S T R U K T O R, 1209 postova Lokacija: Beograd i okolina Motocikl: R 1200 R Prijavi odgovor kao problematičan Verovatno . Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...