ThePainkiller 4384 Napisano Jun 21, 2018 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Imam 2 led migavca, lepuskasti su ali meni nikako nisu isli na mog TDM-a, pa sam stavio originalne, a ove poklanjam prvom ko se javi. Jedan ima malo napuklo stakalce (vidi se na slikama), ali nije jako primetno niti steti funkcionalnosti. Svetle zuto. 3 6 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AndjeoPakla 3535 Napisano Jun 21, 2018 Zainteresovan, 433 postova Lokacija: Petrovac na Mlavi Motocikl: CBR 900RR Prijavi odgovor kao problematičan Ja bih da rezervisem ako vec nisu otisliSent from my Nexus 5X using Tapatalk Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AndjeoPakla 3535 Napisano Jun 21, 2018 Zainteresovan, 433 postova Lokacija: Petrovac na Mlavi Motocikl: CBR 900RR Prijavi odgovor kao problematičan Nije za mene vec za komsiju koji nije na forumu, zavrsava sredjivanje zxr-a 750 i fale mu prednji. Kaze da bi mu odgovarali, ako vec nisu nasli novog vlasnikaSent from my Nexus 5X using Tapatalk Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Jun 21, 2018 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan pre 12 minuta, AndjeoPakla je napisao: Ja bih da rezervisem ako vec nisu otisli Sent from my Nexus 5X using Tapatalk Može. Pusti mi podatke na pp. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Jun 22, 2018 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Migavci otisli... Neka ga sluze sa srecom... 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...