Miloš A 2021 Napisano Jun 22, 2018 Ne glasam - ne ćutim, 395 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Ninja ZX-14R Prijavi odgovor kao problematičan 23 hours ago, Momentum said: Druze zamaras vec... Ajde sto ne slusas sta ti administrator kaze, vec nastavljas da provociras coveka i dalje bez razloga. U najmanju ruku vredno samara, ali jbg, ne pitam se ja. Negotin i Novi Sad zavode red na forumu! Bilo je vala i vreme, dosta bre više ovih foliranata iz kruga dvojke Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Momentum 1148 Napisano Jun 22, 2018 Rossista originale, 1063 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki ZX-9R C1 Prijavi odgovor kao problematičan Ja koliko znam, na forumu red zavode admini... Ti mora da zivis u neko paralelnom univerzumu 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemus 1332 Napisano Jun 22, 2018 Svrati ponekad, 246 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha XJ600 Diversion Prijavi odgovor kao problematičan Mene su ucili da budalu i provokatora treba ignorisati. Toga se drzim i nema problema. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pitans 390 Napisano Jun 22, 2018 Ih što volem testo s makom.., 583 postova Lokacija: Sremska Kamenica Motocikl: Suzuki V-Strom 650cc Prijavi odgovor kao problematičan Auuuu bokte mogu misliti kako si se preznojao...to su te situacije koje ti izvrnu stomak očas posla...na svu sreću sve dobro prošlo!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dangubas 1197 Napisano Jun 22, 2018 kojekude, 251 postova Lokacija: nbgd Motocikl: tražim, gledam, probam, biram.. Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jboban 412 Napisano Jun 22, 2018 Zainteresovan, 969 postova Lokacija: Užička Republika Motocikl: Suzuki DL650 V-Strom Prijavi odgovor kao problematičan Auuuu bokte mogu misliti kako si se preznojaoNisam. Svega sam se nagledao u saobraćaju pa sam ostao smiren i pravilno reagovao. Posle mi malo bilo frka kad sam shvatio šta je moglo biti, ali pravio sam se da je sve normalno zbog suvozačice iza 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...