revolution 51 Napisano April 27, 2008 Drug član, 1261 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan kopajući po netu naidjoh na fotografiju, a sve to na trci Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1214 Napisano April 27, 2008 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan O tome a i o još ponečemu vezano za gosn. Mamolu.... http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=13329.0 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
castor 383 Napisano April 27, 2008 Drug član, 1163 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Z750 nigga rabbit edition Prijavi odgovor kao problematičan Peki, nešto to je linak klimav... Mamola nije vozio Hondu CB-1... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
castor 383 Napisano April 27, 2008 Drug član, 1163 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Z750 nigga rabbit edition Prijavi odgovor kao problematičan Peki, sad ti izbriši svoj post kao odgovor na moj, a ja ću moje, da ovo može da ostane čisto... PS: Ali, to neće da može. Ne znam kad je nestala opcija koja je omogućavala da se obriše svoj post... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
revolution 51 Napisano April 28, 2008 Drug član, 1261 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ma jok, čitao sam onaj tekst ranije, ali sveki put se oduševim pa reko da sve podsetim na Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
XSR 62 Napisano April 30, 2008 Zainteresovan, 556 postova Motocikl: Trenutno nista Prijavi odgovor kao problematičan evo i onog spasavanja sto se pominje u textu o njemu: a onaj stoppie nemogu da nadjem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
revolution 51 Napisano Maj 1, 2008 Drug član, 1261 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Postoji samo fotka ne i snimak ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...