MartjinWolf 1 Napisano Jun 18, 2018 U prolazu, 5 postova Lokacija: Belgrado Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav ljudi, Evo jos jednog klinca iz BG koji sanja da prodje ulicama svoga grada na motoru. Uprkos prethodnoj recenici nisam neka lozana sto se brzine tice. Motor bih uzeo zbog sebe ne zbog cura ili kako vec... Obozavam vazduhoplovstvo i odatle se izrodila ljubav za motorima ( sile koje deluju su identicne, ne zbog brzine ). Iskreno sam danas prvi put zvanicno usao na forum ali se secam da sam povremeno zavrsavao na nekim od diskusija uglavnom saveti za pocetnike... Nemam dozvolu ni za jedno motorno vozilo zbog godina a i finansija posto nas ovaj novi zakon da izvinete u zdrav mozak... Nadam se finom druzenju, sve najbolje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Angell_Bg 59 Napisano Jun 18, 2018 Svrati ponekad, 175 postova Prijavi odgovor kao problematičan Welcome Nadam se da ces poloziti i imati priliku da se provozas po gradu, ali prvo pamet u glavu, pa posle sedi na motor Ukoliko imas neko pitanje ili savet, slobodno napisi i oglasi se Prijatan dan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MartjinWolf 1 Napisano Jun 18, 2018 U prolazu, 5 postova Lokacija: Belgrado Prijavi odgovor kao problematičan Hvala najlepse Angell! Naravno odgovorno sve kao i obicno, pitam sve sto mi nije jasno pa se nadam da se kroz koju godinu vidimo na cestama 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...