Jump to content

Moto Zajednica

MartjinWolf

Članovi
  • Broj tema i poruka

    5
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

O članu MartjinWolf

  • Rođendan Decembar 18

Profile Information

  • Pol
    Muškarac
  • Lokacija
    Belgrado

Poslednji posetioci profila

340 profile views

MartjinWolf's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

1

Reputacija u zajednici

  1. Vazi Mare, hvala na informacijama... Razmotricu da li ima neki povoljan bajs da se kupi ali nema toga na ovom forumu
  2. @MostarRPM Mozda tvoje, ja drzim malo pametniju sortu
  3. @blackbeast Ne radi se o tome koliko moze motor, meni to nije ni bitno.. Zvuk, tezina, ponasanje.. Sve sto volim kod sportaka a sto ima 600 i 1000.. Licno ovako znam da isti uzitak tj. zadovoljstvo nista manje ne moze da pruzi.
  4. Prvo da vam se svima zahvalim na odgovorima! Cenim sto ste izdvojili vreme iz svog dana da pomognete i bicu vam svima zahvalan doveka! Sad mi ne ostaje nista nego da pljujem po sistemu i da se izrazavam ispod svog nivoa u pokusaju da opisem frustracije, bes i sve ostale emocije koje osecam kad razmisljam o ovome. Radis u korist drzavi, manje zauzimas, manje zagadjujes a oni te tretiraju kao kera obicnog... Nista onda ili da se selim ili da trazim to iz CH sto ste pominjali.... Hvala vam svima jos jednom ljudi, uzivajte u vasem danu!
  5. Hvala najlepse Angell! Naravno odgovorno sve kao i obicno, pitam sve sto mi nije jasno pa se nadam da se kroz koju godinu vidimo na cestama
  6. Pozdrav svima, Razmisljam da udjem u celu tu pricu sa motorima iskreno me zanima sve oko njih od same pojave preko izgleda, snage a i inzinjerskih i konstruktivnih resenja koja se koriste. Trenutno nemam dozvolu za motor zbog godina pa sam razmisljao da sa 18 polazem za A2 kategoriju i dve godine kasnije za A jer zelim sto pre da sednem na neki pravi motor a ne kosilice i slicna smeca koja se kotrljaju nasim ulicama. Sticajem okolnosti mogu da si priustim dve opcije od kojih insistiram na drugoj a vi cisto da znate sa kim imate posla da se tako izrazim. Prva opcija je neko smece od 250 kubika, 35kw tzv. "R". Problem kod te opcije jeste sto mi se ni najmanje ne isplati da surim dve godine to pa onda opet da prodajem i kupujem pravi motor. Ne isplati se finansijski a ja znam da necu voleti taj motor i da mi nece pruziti ono sto je razlog za moj ulazak u moto svet tako da sam tu opciju otpisao. Druga opcija jeste da uzmem nesto od 600 kubika sto je izvan moje dozvole i onda ne gubim novac, dobijam pravo iskustvo i najbitnije ono sto sam zeleo kada sam prvi put odlucio da polazem. Mozete mi pisati i o crnoj hronici i kako je 600 losa za pocetnike ali takve savete jednostavno odbijam da priznam imajuci u vidu da mi je bukvalno SVAKO rekao da ukoliko mogu da se kontrolisem mogu da pocnem na bilo kom motoru. Naravno tesko je ubediti stranca u tako smelu tvrdnju tako da se necu ni truditi jednostavno bolje poznajem sebe nego sto me bilo ko drugi zna i to je sasvim logicno. Nego da predjem na pravo pitanje i razlog za ovaj sastav na forumu. Zanima me kako funkcionise cela ta prica sa restriktorima, ako bih ugradjivao da li to moze da se promeni u toku voznje ili se skida, ne znam bukvalno nista o tome. Koja je cena, gde moze da se nabavi, koliko je zakonito i pre svega bezbedno za masinu? Da vam se svima zahvalim sto ste procitali i da napomenem da mi nije cilj da uvredim nekog ovim izrazima, vise se koristim da ceo post bude zanimljiv a i nema smisla da se pretvaram da sam drugaciji, tako se izrazavam i kad pricam inace... Sve najbolje braco, ciste ulice!
  7. Pozdrav ljudi, Evo jos jednog klinca iz BG koji sanja da prodje ulicama svoga grada na motoru. Uprkos prethodnoj recenici nisam neka lozana sto se brzine tice. Motor bih uzeo zbog sebe ne zbog cura ili kako vec... Obozavam vazduhoplovstvo i odatle se izrodila ljubav za motorima ( sile koje deluju su identicne, ne zbog brzine ). Iskreno sam danas prvi put zvanicno usao na forum ali se secam da sam povremeno zavrsavao na nekim od diskusija uglavnom saveti za pocetnike... Nemam dozvolu ni za jedno motorno vozilo zbog godina a i finansija posto nas ovaj novi zakon da izvinete u zdrav mozak... Nadam se finom druzenju, sve najbolje
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja