Lomnica_city 12 Napisano Maj 2, 2008 Svrati ponekad, 328 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Honda TransAlp XL600V Prijavi odgovor kao problematičan Ajde sstrujo priznaj da je ovo tebi otpalo,nemoj da se stidis? Shala mala naravno,no hard feelings! Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MZ 80 Napisano Maj 3, 2008 I Love The Smell Of Two Stroke In A Morning, 1839 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: MZ ETZ 250 SV 01-028 Prijavi odgovor kao problematičan Hehe sherpa!! a sta da radis kad u krivini naletis na oblicu drveta koja je ispala iz kamiona, pa posle kilometar na sred puta OTVOREN KISOBRAN hahaha, pazi Kisobran, pa onda razne zverke curke, ovce, iskacu iz sanceva , samo dzak pa trpaj i kolji pa na koc!!! ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vukus 0 Napisano Maj 5, 2008 U prolazu, 50 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam imao citavu seriju tih susreta...Beograd-Sid na sred auto puta,lavor tj. kada..ogroooman,plavi,zauzeo celu traku Isti auto put,moj cale u 6-7 popodne se vraca,sumrak,u najbrzoj traci lezi mrtav konj!!! Auto put Beograd-Novi Sad,vracam se kolima iz Novog Sada za Beograd,neko gluvo doba,i kod skretanja za batajnicu,ona krivina,stoji mrezasta armatura,kompletna...znaci to je 3x3 metra,ako ne i vece.Sva sreca da posle te krivine obicno ima pandura,pa sam usporio,inace bi otisle obe gume i ko zna gde bi mi ja i auto zavrsili. Svasta moze da se nadje na nasim auto-putevima:) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
enone 10 Napisano Maj 5, 2008 Svrati ponekad, 489 postova Lokacija: Kraljevo<->Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Pre dve nedelje na autoputu negde oko Grocke, drugar i ja na zx9r, idemo nekih 160km/h. I beli punto na 500m od nas naglo skrecce u desnu traku. Razlog tog njegovog skretanje je bio branik od nekog povecceg auta koi je zauzeo gotovo celu 3-ccu traku. Nie bilo vremena za vraccanje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zippo 45 Napisano Maj 8, 2008 Svrati ponekad, 182 postova Lokacija: Beograd,Srbija Motocikl: Liberty 125&KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan Proshle godine sam na relaciji Pancevo - Omoljica naleteo pri izlasku iz krivine na vodokotlic! Otishao mi je shutz-pleh na kolima. Da ne poverujesh na shta sve mozes da naletish... :'( Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gale.. NBG 0 Napisano Maj 8, 2008 Svrati ponekad, 278 postova Lokacija: Novi Beograd Prijavi odgovor kao problematičan vodokotlic? hahahaha..!! ehh kad bi ja naleteo na neke kutije npr mobilnih telefona, ne bih se bunio, a i ucinio bih uslugu ostalim vozacima, pokupio bih sve!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8726 Napisano Maj 9, 2008 nekrunisani kralj moto cigana, 3207 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan pored naletanja na macke, zeceve, pse, razne kutije i sl. desilo mi se i to da pri poprilicno jakom vetru iduci kroz Kneza Milosa na mene sa krova nekih od okolnih zgrada padne najlonski dzak i upetlja mi se u volan i prekrije me, pri tom kolona naglo staje, kasnije kocenje sa moje strane, proklizavanje prednjeg i podvlacenje ispod taxija. Na srecu nista nije bili, malo oguljena ruka preko jakne, taksista gleda, ne moze da veruje i njemu je laknulo kada je video da je sve ok, pitao me samo zacudjeno, odkud mi toliki najlon na glavi? ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ISS 1 Napisano Maj 9, 2008 Svrati ponekad, 142 postova Lokacija: NBG Prijavi odgovor kao problematičan pored naletanja na macke, zeceve, pse, razne kutije i sl. desilo mi se i to da pri poprilicno jakom vetru iduci kroz Kneza Milosa na mene sa krova nekih od okolnih zgrada padne najlonski dzak i upetlja mi se u volan i prekrije me, pri tom kolona naglo staje, kasnije kocenje sa moje strane, proklizavanje prednjeg i podvlacenje ispod taxija. Na srecu nista nije bili, malo oguljena ruka preko jakne, taksista gleda, ne moze da veruje i njemu je laknulo kada je video da je sve ok, pitao me samo zacudjeno, odkud mi toliki najlon na glavi? ;D :D :D Ne mogu da verujem......Dobro si zivu glavu izvukao.....joj ne mogu da verujem.... :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gale.. NBG 0 Napisano Maj 10, 2008 Svrati ponekad, 278 postova Lokacija: Novi Beograd Prijavi odgovor kao problematičan hvala Bogu da si ziv ostao!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...