zemunac72 1453 Napisano Jun 7, 2018 munZe konZa, 765 postova Lokacija: Zemun Motocikl: R1200GS adventure Prijavi odgovor kao problematičan Kolege, u Julu smo planirali da idemo na kraci odmor u Hrvatsku. Smestaj je rezervisan na Bracu,trajekt nam ide iz Makarske. Kuda ici,koji put je najlepsi za motor? Plan je da vozimo u danu ,bez spavanja. Svaki komentar je dobrodosao hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guliver 819 Napisano Jun 7, 2018 Zainteresovan, 783 postova Lokacija: Ugljevik; RS; BiH Motocikl: MZ TS250/1, Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Autoputem do Kuzmina pa u Bijeljinu. Iz Bijeljine za Sarajevo imaš varijantu preko Zvornika i Sokoca ili Ugljevik, Tuzla, Kladanj, Olovo. Ova druga varijanta izbjegava ulazak u grad Sarajevo. Možeš autoputem brzo da voziš ka Konjicu i Mostaru. Iz Mostara na Čitluk, Ljubuški i granični prelaz Crveni Grm. Posle ide Vrgorac, Ravča i magistralom 512 izlaziš između Tučepa i Makarske. Ja tim putem iz Ugljevika idem u Tučepe. Putevi su dobri i lijepi predjeli. Imaćeš baš dosta da voziš. Srećno! 1 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draki 2794 Napisano Jun 7, 2018 Vozac A kategorije :D, 969 postova Lokacija: Beograd - povremeno Bijeljina,RS Motocikl: Suzuki V Strom DL 650 Prijavi odgovor kao problematičan pre 21 minuta, Guliver je napisao: Autoputem do Kuzmina pa u Bijeljinu. Iz Bijeljine za Sarajevo imaš varijantu preko Zvornika i Sokoca ili Ugljevik, Tuzla, Kladanj, Olovo. Ova druga varijanta izbjegava ulazak u grad Sarajevo. Možeš autoputem brzo da voziš ka Konjicu i Mostaru. Iz Mostara na Čitluk, Ljubuški i granični prelaz Crveni Grm. Posle ide Vrgorac, Ravča i magistralom 512 izlaziš između Tučepa i Makarske. Ja tim putem iz Ugljevika idem u Tučepe. Putevi su dobri i lijepi predjeli. Imaćeš baš dosta da voziš. Srećno! Upravo tako Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milje80 363 Napisano Jun 7, 2018 Svrati ponekad, 240 postova Lokacija: Banja Luka, BiH Motocikl: BMW 1600 GTL, Vespa PX 200 Prijavi odgovor kao problematičan Ili do Banjaluke (auto put put direktno ili do Kuzmina pa preko Bijeljine i Brčkog) pa onda preko Manjače, Mliništa i Livna u Makarsku. Inače put Banja Luka - Makarska je odličan, lijepa priroda, solidna cesta, malo saobraćaja, dva planinska prevoja..... Nije prometan i nikad nema neke gužve, osim možda malo na granicama, ali to ima svugdje. Banja Luka - Makarska je 3 sata i 30 minuta normalne vožnje. Banja Luka - Beograd je 3 sata autoputa ili 4 sata i 30 minuta preko "koridora" sve normalna vožnja. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikulanac 7910 Napisano Jun 7, 2018 nocni cuvar, 2583 postova Lokacija: White City / White Water Motocikl: Yamaha nouvo elegance Prijavi odgovor kao problematičan Milje80, znaci auto put Beograd ka Banja Luci i dalje ka Makarskoj 6h 30m nekih 650 km? Prosek iznad 100km/h? Ti si to vozio? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mradomir 3114 Napisano Jun 7, 2018 8-bit, 1903 postova Lokacija: Beočin Motocikl: KTM690 | Freeride 250R | Burgman 650 Prijavi odgovor kao problematičan Banja Luka - auto putem, Mrkonjić Grad, Baraći, Glamoč, Livno, prelaz Aržano, Brela, Makarska. Provereno desetine puta, a već drugi put ove godine motorom Opališ do Banja Luke auto put. Od Banja Luke možeš Manjačom ili kanjonom Vrbasa. Ručate na Balkani, prelepom jezeru kod Mrkonjić grada. Odatle je raj za motor, prelepa priroda, dobar put, a nećete sresti ukupno 10 automobila narednih dva sata. Od Balkane ste za 3 sata na moru. Ukupno sa odmorima i sat vremena za ručak, ja vozim od Novog Sada 10 sati. Prošli smo tuda pre 2 dana, doduše par sati po kiši, pa nam je trebalo 12 sati, ali je zato ovde more 25 stepeni i sunčano ceo dan edit: Danas smo bili i do Brača, ali ne motorima već brodom. Nekih 45 minuta plovidbe. Tamo je more još lepše i slanije. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DonToni 570 Napisano Jun 8, 2018 Zainteresovan, 624 postova Lokacija: Surčin Motocikl: GSF 1200 S Prijavi odgovor kao problematičan Pre 11 sati, mradomir je napisao: Od Banja Luke možeš () kanjonom Vrbasa. Provereno lepa priroda i dobar put... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milje80 363 Napisano Jun 9, 2018 Svrati ponekad, 240 postova Lokacija: Banja Luka, BiH Motocikl: BMW 1600 GTL, Vespa PX 200 Prijavi odgovor kao problematičan @Mikulanac Banja Luka - Beograd ti je 3 sata 30 minuta prosjek autoput... Idem sedmicno sluzbeno. Banja Luka - Makarska preko Mlinista isto. Bio prosli vikend i idem skoro svaki da se okupamo malo. Putovao sam 4 sata 15 minuta i pravio 2 odmora jedan duzi od skoro pola sata drugi samo cigara. Zena i ja na motoru. Generalno svi iz BL prase za Makarsku vikendom. Ova satnica moze da se pomjeri samo zbog guzve na granici u jeku sezone. 100% provjeren info. Balkana sto je gore pomenuta @mradomir pomenuo ti je 1 sat od Banjaluke i ljudi su odatle za 3 sata stigli na more. Za 6 sati i 30 minuta nece stici sigurno iz BG, ali za nekih 7 sati i 30 do 8 moze bez problema. Naravno odmor za gorivo i kafu/cigaru.... Da zaboravih... Makarska - banjaluka je 250km, a Beograd - Banjaluka 330km. Znaci cca 580km ne 650... Od cega 330km cist autoput.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zemunac72 1453 Napisano Jun 9, 2018 munZe konZa, 765 postova Lokacija: Zemun Motocikl: R1200GS adventure Prijavi odgovor kao problematičan U principu mi satnica nije toliko bitna. Nisam klinac da bi morao sam sebi da dokazujem za koliko stizem od tacke A do tacke B. Meni odmor pocinje cim gurnem kljuc u bravu. Volim da stanem,slikam,pijem kafu,pojedem dobru jagnjetinu....nek samo dobro doputujem,lepim predelima i sa sto manje guzve. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Jun 10, 2018 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan pratim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milje80 363 Napisano Jun 10, 2018 Svrati ponekad, 240 postova Lokacija: Banja Luka, BiH Motocikl: BMW 1600 GTL, Vespa PX 200 Prijavi odgovor kao problematičan Ako se odlucis za put preko BL javi se. Vikendom uvijek neko ide od kolega odavde mozemo organizovatu, a i ja ako ne buden isao do mora dio puta mogu da ispratim... Bar do jegnjetine ili dobre pastrmke.... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zemunac72 1453 Napisano Jun 10, 2018 munZe konZa, 765 postova Lokacija: Zemun Motocikl: R1200GS adventure Prijavi odgovor kao problematičan Dogovoreno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mradomir 3114 Napisano Jun 10, 2018 8-bit, 1903 postova Lokacija: Beočin Motocikl: KTM690 | Freeride 250R | Burgman 650 Prijavi odgovor kao problematičan Kakva je klopa u Zelenkovcu? Sto puta sam prošao, a nikako da svratim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guliver 819 Napisano Jun 10, 2018 Zainteresovan, 783 postova Lokacija: Ugljevik; RS; BiH Motocikl: MZ TS250/1, Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, mradomir je napisao: Kakva je klopa u Zelenkovcu? Sto puta sam prošao, a nikako da svratim. Ne znam ima li hrane na Zelenkovcu. Radomire jesi li mislio na Balkanu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mradomir 3114 Napisano Jun 10, 2018 8-bit, 1903 postova Lokacija: Beočin Motocikl: KTM690 | Freeride 250R | Burgman 650 Prijavi odgovor kao problematičan 58 minutes ago, Guliver said: Ne znam ima li hrane na Zelenkovcu. Radomire jesi li mislio na Balkanu? Ne, baš na Zelenkovac. Ako prođem Balkanu, a na Zelenkovcu nema klope, dalje ima ona kafana kod zarđalog voza. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
igor-ns 96 Napisano Jun 17, 2018 Svrati ponekad, 272 postova Lokacija: NOVI SAD Motocikl: trenutno bez Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam pre par godina išao na Zvornik, Sokolac, Sarajevo, Mostar, Split. Put je super, naročito deonica Sarajevo-Mostar...Srećan put... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zemunac72 1453 Napisano Jul 21, 2018 munZe konZa, 765 postova Lokacija: Zemun Motocikl: R1200GS adventure Prijavi odgovor kao problematičan Priblizilo se...u ponedeljak je dogovoren polazak sa prvim petlovima. Jedino prognoza zeza....100%padavine. Zena i šurnjaja se kolebaju i nagovaraju da idemo kolima. Nisam nacisto sta je pametno uraditi. Meni se vozi motor,šuraku isto,jebes kola,dosadno je. Mada,ako nas kupa kisa 7-8 sati...sunce ispod kacige ce izgubiti sjaj. Sta bi vi uradili? Znam glupo je pitanje,bajkeraki forum )))))) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mradomir 3114 Napisano Jul 21, 2018 8-bit, 1903 postova Lokacija: Beočin Motocikl: KTM690 | Freeride 250R | Burgman 650 Prijavi odgovor kao problematičan Uboli ste dan ko ... Već utorak, je razvedravanje. Na moru je oko 30 stepeni. Kroz Bosnu može i po kiši, mi smo išli par puta da je lilo po ceo dan, ali vam trebaju dobra kišna odela. Bez njih nikako. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zemunac72 1453 Napisano Jul 21, 2018 munZe konZa, 765 postova Lokacija: Zemun Motocikl: R1200GS adventure Prijavi odgovor kao problematičan Kisna odela imamo, razmisljam o koznim gacama))) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zemunac72 1453 Napisano Jul 23, 2018 munZe konZa, 765 postova Lokacija: Zemun Motocikl: R1200GS adventure Prijavi odgovor kao problematičan Banjalucani ce prepoznati mesto. Stigli na Brač,kisa nas je ubila. Magla,vetar,hladno....zbog reda voznje trajekta otisli na Split. Ulaz u Split 2 sata 5 km. Beogradska guzva je mala maca 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zemunac72 1453 Napisano Jul 23, 2018 munZe konZa, 765 postova Lokacija: Zemun Motocikl: R1200GS adventure Prijavi odgovor kao problematičan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zemunac72 1453 Napisano Jul 27, 2018 munZe konZa, 765 postova Lokacija: Zemun Motocikl: R1200GS adventure Prijavi odgovor kao problematičan Povratak....opet nas kisa kupa Balkana 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zemunac72 1453 Napisano Jul 27, 2018 munZe konZa, 765 postova Lokacija: Zemun Motocikl: R1200GS adventure Prijavi odgovor kao problematičan Ali zatoooo,hvala kolegi Milje80 koji nas je upitio u Limun Zut kafanicu. Odrasmo se od klope 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mradomir 3114 Napisano Jul 27, 2018 8-bit, 1903 postova Lokacija: Beočin Motocikl: KTM690 | Freeride 250R | Burgman 650 Prijavi odgovor kao problematičan Gde to cveta Limun žut? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zemunac72 1453 Napisano Jul 28, 2018 munZe konZa, 765 postova Lokacija: Zemun Motocikl: R1200GS adventure Prijavi odgovor kao problematičan Banja Luka )))) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...