XSR 62 Napisano April 26, 2008 Zainteresovan, 556 postova Motocikl: Trenutno nista Prijavi odgovor kao problematičan kako see narucuju stvari preko louisa?jel ima neki katalog,moze preko neta,kako ide to,jel moze detaljnije objasnjenje ,hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brmbrm 118 Napisano April 27, 2008 Brmbrm, 448 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM Life Race Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da ces na forumu naci najvise tema koje upravo pisu o Louisu i narucivanju. Imas vise ljudi preko kojih mozes da porucis robu. Oni imaju stampane kataloge, a postoji i u elektronskoj formi na njihovom sajtu www.louis.de. Pogledaj malo i sigurno ces dobiti sve informacije. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grdoje 3 Napisano Maj 6, 2008 Svrati ponekad, 316 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Jedno pitanje u vezi louisa, da li postoji verzija na engleskom, jer ne spraham nemacki? Zvrndao sam po sajtu trazeci "sprache" ali nista. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gremlin 24 Napisano Maj 6, 2008 Drug član, 2143 postova Prijavi odgovor kao problematičan Nema na Engleskom.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fibra 345 Napisano Jun 24, 2008 Drug član, 1826 postova Lokacija: DE Prijavi odgovor kao problematičan Dolazi drugar iz Nemacke pa moze da mi donese nesto sto porucim iz Louisa. E sad, sta se isplati donositi. Nemam apsolutno nista. ;D Nebih da ga bas cimam sa necim velikim kao sto je kaciga, a i nebih to kupovao bez probanja ali ostalo sve dolazi u obzir. Nisam bas uucen u razlike u cenama kod nas odnosno preko pa je svaki savet dobrodosao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Great ATuin 4 Napisano Jun 25, 2008 Svrati ponekad, 103 postova Lokacija: cogito ergo Taurunum Motocikl: Suzuki GSX 600F Slingshot Prijavi odgovor kao problematičan Jedno pitanje u vezi louisa, da li postoji verzija na engleskom, jer ne spraham nemacki? Zvrndao sam po sajtu trazeci "sprache" ali nista. jes' malo kasno, al koristiće nekom (nadam se) idi na google.com i s desne strane otvoris 'Language tools', turis da ti prevodi sa Nemačkog na Engleski i prekopiraš ceo text... prevod je OK, tu i tamo omane, al se lepo razume. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
s a n j a 130 Napisano Jun 29, 2008 Zainteresovan, 561 postova Lokacija: Kostolac,Srbija Motocikl: Gilera Typhoon X Prijavi odgovor kao problematičan Pregledaš na njhovoj stranici www.louise.de šta sve imaju od robe i nađeš nekog lika koji može da ti donese(čujem da ih ima svuda po srbiji) i naručiš šta ti se sviđa.Ja sam već uzela kacigu i extra je,izmeriš se lepo po njihovim tabelama i to je to.Proverena roba. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RAVEN 26 Napisano Jun 30, 2008 Svrati ponekad, 233 postova Lokacija: Šabac Motocikl: Aprilia SL1000 Falco & APN 6 Prijavi odgovor kao problematičan Ako hoces da narucujes moj prijatelj ide svakih desetak dana i donosi sve po kataloškim cenama. Ako ti odgovara Šabac ili se dogovoriš sa njim pa da ti pošalje poštom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Barba 0 Napisano Jul 4, 2008 U prolazu, 4 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan jes' malo kasno, al koristiće nekom (nadam se) idi na google.com i s desne strane otvoris 'Language tools', turis da ti prevodi sa Nemačkog na Engleski i prekopiraš ceo text... prevod je OK, tu i tamo omane, al se lepo razume ah kralju kako ti je dobra fora za prevod, sad sam izvalio .... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
s a n j a 130 Napisano Jul 7, 2008 Zainteresovan, 561 postova Lokacija: Kostolac,Srbija Motocikl: Gilera Typhoon X Prijavi odgovor kao problematičan Kako da stupim u kontakt sa tim tvojim prijateljem što donosi iz luisa?Treba li da se da neka kapara za robu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BAGU 0 Napisano Avgust 8, 2008 U prolazu, 43 postova Lokacija: NS Prijavi odgovor kao problematičan jel ima neko iz NS da radi to ,mada ni ovo iz ŠA nije loše. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bobang 23 Napisano Avgust 8, 2008 Svrati ponekad, 235 postova Lokacija: Kula Motocikl: VFR 800 Prijavi odgovor kao problematičan Bagu al ti je slicica dobra, al bas!!!!! Izvinjavam za off, morao sam! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zli 412 Napisano Octobar 5, 2008 Svrati ponekad, 474 postova Lokacija: Finger deep within the borderline. Motocikl: Yamaha FZS 1000 Fazer Prijavi odgovor kao problematičan Da hvala za ovu foru sa prevodom, `de mi je pamet bila do sad, onaj nemacki recnik od 5kg nosam po kuci kao at:) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mvSHOEI 267 Napisano Septembar 13, 2011 Redovan, 181 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda CBR 600RR Prijavi odgovor kao problematičan Jel ima neko iz bg da porucuje iz louisa?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 14185 Napisano Septembar 13, 2011 Cool tip, 3037 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Xjr 1300 black lady Prijavi odgovor kao problematičan na samom louis sajtu imate opciju engleski/nemacki...pa poogledajte maaalkooo...bre Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PeterPan 357 Napisano Septembar 13, 2011 ,, 1032 postova Prijavi odgovor kao problematičan Poruke su iz 2008-e kada ta opcija nije postojala na luisovom sajtu. ...bre Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 14185 Napisano Septembar 13, 2011 Cool tip, 3037 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Xjr 1300 black lady Prijavi odgovor kao problematičan soooryyyyyyyyyyy.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jonygsxf 1 Napisano Septembar 27, 2011 U prolazu, 7 postova Prijavi odgovor kao problematičan ja sam vise puta narucivao preko nekog lika iz sente i mogu reci da je stvarno fer... i stize sve za 3-4 dana. pa ako nekom treba broj neka mi posalje pp. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...