Krka83 0 Napisano Jun 6, 2018 U prolazu, 2 postova Prijavi odgovor kao problematičan Dali cdi elektronika na kineskim skuterim paše na svim skuterima ili se razlikuje posto sam narucio novu i postavio i na prvi mah mi osigurac pregoreo pa tako zamenio par puta i nom stop crkava ili je cdi u kvaru dali neko zna nešto o tome hvala.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krka83 0 Napisano Jun 6, 2018 U prolazu, 2 postova Prijavi odgovor kao problematičan Upravo sada, Krka83 je napisao: Dali cdi elektronika na kineskim skuterim paše na svim skuterima ili se razlikuje posto sam narucio novu i postavio i na prvi mah mi osigurac pregoreo pa tako zamenio par puta i nom stop crkava ili je cdi u kvaru dali neko zna nešto o tome hvala.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ser 7660 Napisano Jun 6, 2018 -, 1745 postova Motocikl: / Prijavi odgovor kao problematičan Imao sam nekad nekog kineza od 150ccm, kad sam menjao cdi, bio je neki univerzalni za sve koji su imali oznaku na agregatu GY6... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Midjo 107 Napisano Jun 6, 2018 Svrati ponekad, 286 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: Peda Tek 250 Prijavi odgovor kao problematičan Bitno je da znaš da li je AC ili DC. AC se napaja sa alternatora, visokonaponski je, ne rade svjetla bez motora, manji je, motor može raditi bez akumulatora. DC se napaja sa akumulatora, niskonaponski je, rade svjetla bez motora, veći je, motor ne može raditi bez akumulatora. Ako imaš 50cc, vjerovatno je AC. Ako imaš 150cc, može biti i jedan i drugi i trebaš izabrati odgovarajući. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sale600 291 Napisano Jun 7, 2018 Svrati ponekad, 372 postova Lokacija: Valpovo Motocikl: MT 07 Prijavi odgovor kao problematičan Imao istu situaciju. Moj je po veličini DC, a skuter se ponaša kao da je AC. Ne rade svjetla bez motora, a pali bez akumulatora. Izbijao osigurač čim dam kontakt i onda slučajno naidjem na ovaj video. Isključio žicu i sve radi. Pogledaj i probaj Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boske017 0 Napisano April 7, 2020 U prolazu, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan Kineski skuter 4t 50cc, pre oko godinu dana crko dc cdi,majstor zamenio isti sa novim, pri samom paljenju motor sam krenuo bez dodavanja gasa,mislio sam da je to sto motor nije bio zagrejan,pa nije spustio br obrtaja, da bi drugi put video da je motor stalno napet (u velikom br obrtaja) cak i pri zagrejavanju motora pa sam odlucio da sam to podesim pomcu srafa za ler gas i onog drugog za vazduh kada sam to uradio motor je normalno radio kao pre, kad ga upalim veliki br obrtaja da bi se posle zagrejavanja motora taj br obrtaja smanjio i bio mirniji rad motora bas onako kako treba, ali onda mi se pojavio drugi problem, a to jeste da pri samoj voznji motora kada je mali gas obicno prilikom skretanja zatrza, pa sam bio primoran da ga vratim u stanje posle majstora. Nervira me to sto kada ga upalim odmah krene i ne sputa br obrtaja cak i bez dodavanja gasa on je u maloj brzini zato i nemam problem sa trzanjem pri maloj brzini. Da li zna neko o cemu se radi? Unapred hvala. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 10950 Napisano Februar 8, 2021 (promenjeno) Ne silazi, 2184 postova Lokacija: pvo Motocikl: Benelli Prijavi odgovor kao problematičan Kymco Agility 50 4t 2008 ,cdi ac ili dc? Merio sam instrumentom,kad dam kontakt izmerim 12,47v izmedju crne i mase ili crne i zelene.Dimenzije su 92x52x22mm .Zakljucujem da je DC?Gresim li? Promenio Februar 9, 2021 član cezarpa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vensan malkic 0 Napisano Septembar 5, 2021 U prolazu, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan Imam skuter qvinqi nema varnice bobina nova cdi nov namotaji novi kad kurblam na sve tri zice imam napon al na bobinu ide crnobjela zica a na drugi izlaz ne znam koju da stavim da bi dobio varnicu pomoc ako neko zna Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
1Andrej1 0 Napisano Jun 18 U prolazu, 2 postova Lokacija: Aleksinac Motocikl: Peda Rocket 50 Prijavi odgovor kao problematičan Da li neko zna mozda gde se nalazi cdi na pedi rocket 50cc 4t gy6,gledao sam ispod sedišta i kod akumulatora i nema ga. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...