dtesic 372 Napisano Jun 6, 2018 Svrati ponekad, 428 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: kavasaki kle, BMW K 1200RS Prijavi odgovor kao problematičan WSBK TRKA BRNO SATNICA SUBOTA 1240 --1355 PRVA TRKA NEDELJA 1240 --1355 DRUGA TRKA PRENOS SERVUS TV HD DEUTSCHLAND (SLOBODAN KANAL NA SATELITU ASTRA ) FULL HD KVALITET za one koji nisu imali priliku da gledaju ,servus tv je REDBULL produkcija , vrhunski kvalitet slike i prenos počinje dosta pre same trke gde dva komentatora obrade razne teme iz SBK sveta . 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NeshaXX 285 Napisano Jun 6, 2018 jedan od DDMZ, 807 postova Lokacija: NBG Motocikl: R, gsx R Prijavi odgovor kao problematičan drugar, dodaj molim te kog datuma se sve to dešava. Našao sam na internetu.. 8 - 10 jun 2018 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djeneral 1432 Napisano Jun 10, 2018 Drug član, 1385 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha FZS1000 Prijavi odgovor kao problematičan Jel ovo kao tema o WSBK Brno? Ne znam kako je ovako neprimetno prosao WSBK vikend na veoma popularnoj stazi!? Sve u svemu, Rea izdominirao u obe trke. Sajks iznenadjujuce dobar, napravio duplu pobedu u obe trke za kawazaki. Dejvis razbio za trece. U SSP West pobedio!!! Kenan drugi... 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 5979 Napisano Jun 10, 2018 Drug član, 3008 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jovan Ristic 5350 Napisano Jun 10, 2018 Ne silazi, 4793 postova Lokacija: Srbija, Padej Motocikl: Honda VTR1000SP1 (Službeni), Suzuki SV650S, Tomos T15SL, Tomos T011, Tomos APN4 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, Djeneral je napisao: Jel ovo kao tema o WSBK Brno? Ne znam kako je ovako neprimetno prosao WSBK vikend na veoma popularnoj stazi!? Sve u svemu, Rea izdominirao u obe trke. Sajks iznenadjujuce dobar, napravio duplu pobedu u obe trke za kawazaki. Dejvis razbio za trece. U SSP West pobedio!!! Kenan drugi... Mi očigledno nismo gledali iste trke U trkama koje sam ja gledao: WSBK prva trka - Rea pobedio WSBK druga trka - Lowes pobedio na Yamahi WSS Kluzel uspeo da pobedi Kortesea a Kenan rešio da ne vozi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djeneral 1432 Napisano Jun 11, 2018 Drug član, 1385 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha FZS1000 Prijavi odgovor kao problematičan Da...onako sam napisao kako nebih onima koji još nisu odgledali pokvario "utisak" i otkrio rezultate, a da se usput našalim na temu (ne)gledanja drugih trka osim MotoGP kategorije i nadasve popularnih Rosija, Markeza i ĐejLoja i Stonera naravno. 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JankelA 812 Napisano Jun 11, 2018 Drug član, 1198 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: Yamaha R1, Kawasaki KX450F, Beta RR350 Prijavi odgovor kao problematičan Hteo sam juce u toku trke da komentarisem izetanja zelenih ali reko ne znam da li ovo tema za to Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5322 Napisano Jun 11, 2018 Integrisan, 13017 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan 3 hours ago, Djeneral said: Da...onako sam napisao kako nebih onima koji još nisu odgledali pokvario "utisak" i otkrio rezultate, a da se usput našalim na temu (ne)gledanja drugih trka osim MotoGP kategorije i nadasve popularnih Rosija, Markeza i ĐejLoja i Stonera naravno. <3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jovan Ristic 5350 Napisano Jun 11, 2018 Ne silazi, 4793 postova Lokacija: Srbija, Padej Motocikl: Honda VTR1000SP1 (Službeni), Suzuki SV650S, Tomos T15SL, Tomos T011, Tomos APN4 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 5 sati, JankelA je napisao: Hteo sam juce u toku trke da komentarisem izetanja zelenih ali reko ne znam da li ovo tema za to Rea popizdeo na Sajksa, kaže da ga baš zanima o čemu je razmišljao kad ga je poslao u šljunak. Pitam li se kakav će tretman imati od Van der Marka? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nightrider Z 447 Napisano Jun 11, 2018 Svrati ponekad, 460 postova Motocikl: ZRX 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Onaj sajks je bas suvisna licnost na ovoj planeti, gori je od pedrose. Da ga nema, nikom ne bi bilo zao. Ja nikad nisam video da neko ima toliku brzinu kao on, konstantno se penje na ledja ljudima ispred sebe, ali da neko toliko ne ume da pretekne, to u zivotu nisam video. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JankelA 812 Napisano Jun 11, 2018 Drug član, 1198 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: Yamaha R1, Kawasaki KX450F, Beta RR350 Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da je ovo upuceno Sykes-u - Rea posle pada Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jovan Ristic 5350 Napisano Jun 11, 2018 Ne silazi, 4793 postova Lokacija: Srbija, Padej Motocikl: Honda VTR1000SP1 (Službeni), Suzuki SV650S, Tomos T15SL, Tomos T011, Tomos APN4 Prijavi odgovor kao problematičan Rea rekao je ubeđen da bi pobedio na trci da ga Sajks nije poslao u pesak. Sajks me je kupio kad je doneo Kawasakiju prvu pobedu na Nirburgringu a posle i kad je doneo prvu titulu (posle mnogo godina). Međutim, to njegovo da potone kao kamen stvarno iritira, malo mi ima sličnosti sa Lorencom što se toga tiče. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban EN 528 Napisano Jun 11, 2018 Pažljivo prati, 616 postova Lokacija: Novi Sad-Futog Motocikl: Husqvarna 701 enduro Prijavi odgovor kao problematičan NIje samo kod nas izgleda prošlo manje više nezapaženo. Pa ni na samoj stazi nije bilo nešto gledalaca. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
easy naked 1097 Napisano Jun 11, 2018 Drug član, 2595 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan Maksimalni hejt za Dornu jer su povukli weekend video pass za nasu zemlju... Rea treba da dobije jednu vaspitnu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djusi_998 454 Napisano Jun 11, 2018 Ducatista, 2904 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: beše Ducati 998 Prijavi odgovor kao problematičan Iskreno, ja sam baš izgubio volju da gledam. Prvo kamere su loše, drugo prenosi su katastrofa zahvaljujući Eurosportu, treće smara Rea. Realno. Danas sam vrteo programe i vidim reprize... Samo sam nastavio da šaltam. Jel problem samo kod mene ili ima još nekog? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JankelA 812 Napisano Jun 11, 2018 Drug član, 1198 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: Yamaha R1, Kawasaki KX450F, Beta RR350 Prijavi odgovor kao problematičan I meni eurosport ubija zelju za gledanjem, svaki treci krug krenu reklame i oni top5 momenti, pa dajte ljudi... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nightrider Z 447 Napisano Jun 11, 2018 Svrati ponekad, 460 postova Motocikl: ZRX 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Gledajte britanski eurosport, tamo nema reklama, a i prenose svaku trku 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5322 Napisano Jun 11, 2018 Integrisan, 13017 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan +1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
easy naked 1097 Napisano Jun 11, 2018 Drug član, 2595 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan + strucni konsultanti, analize (sad je bio Haslam) izjave vozaca posle sesija, zezanje, ribe Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nightrider Z 447 Napisano Jun 11, 2018 Svrati ponekad, 460 postova Motocikl: ZRX 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Nikako ne mogu da shvatim zasto su ljudi mazohisti i nece da nadju stream. Gledaju reklame, slusaju neke gluposti... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jovan Ristic 5350 Napisano Jun 11, 2018 Ne silazi, 4793 postova Lokacija: Srbija, Padej Motocikl: Honda VTR1000SP1 (Službeni), Suzuki SV650S, Tomos T15SL, Tomos T011, Tomos APN4 Prijavi odgovor kao problematičan Gledao sam i stream a posle i na našem eurosportu (zbog lepše rezolucije). Stvarno su ubili sa reklamama, reklame na 15 krugova pre kraja, kad se vrate sa reklama ostane 10 krugova. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
easy naked 1097 Napisano Jun 12, 2018 Drug član, 2595 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan ja uvek ubodem neki stream sa losom rezolucijom, jel to moze malo bolje negde da se nadje? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djusi_998 454 Napisano Jun 12, 2018 Ducatista, 2904 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: beše Ducati 998 Prijavi odgovor kao problematičan I ja redovno imam taj problem. Plus što mi komp pravi malu decu i onda naravno nemam ambicije da jurim strim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MoToM 3861 Napisano Jun 12, 2018 Ne silazi, 5004 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Triumph Daytona 1000 Prijavi odgovor kao problematičan 16 hours ago, nightrider46 said: Gledajte britanski eurosport, tamo nema reklama, a i prenose svaku trku I repriza ima uvek. Samo obratite pažnju na satnicu https://www.eurosport.co.uk/tvschedule.shtml i vremensku razliku. 16 hours ago, easy naked said: + strucni konsultanti, analize (sad je bio Haslam) izjave vozaca posle sesija, zezanje, ribe A u Doningtonu Freddie Spencer. 16 hours ago, nightrider46 said: Nikako ne mogu da shvatim zasto su ljudi mazohisti i nece da nadju stream. Gledaju reklame, slusaju neke gluposti... I ja se dugo to isto pitam ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MoToM 3861 Napisano Jun 12, 2018 Ne silazi, 5004 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Triumph Daytona 1000 Prijavi odgovor kao problematičan 5 hours ago, easy naked said: ja uvek ubodem neki stream sa losom rezolucijom, jel to moze malo bolje negde da se nadje? Može naravno, ja gledam uglavnom HD stream, preko celog ekrana bez seckanja. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...