Juan 93 Napisano Jun 5, 2018 Svrati ponekad, 311 postova Lokacija: Nis Motocikl: Sprint Prince 125 Prijavi odgovor kao problematičan Kao sto naziv teme kaze, kupujem neko sokocalo 125+ cm³, juzna Srbija ukoliko je moguce. Jurim neki MZ mesecima unazad, nista normalno, umorih se, pa ajde ako ima neko nesto normalno, Nis i okolina, neka ponudi, da mi i ova druga sezona ne prodje bez motora. Naravno, sa papirima i prenosom mogucim. Moze i skuteri, samo da su 2 tocka :-)Nudite ovde, u inbox, svejedno. Pozdrav i hvala Sent from my CUBOT CHEETAH 2 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikulanac 7909 Napisano Jun 5, 2018 nocni cuvar, 2583 postova Lokacija: White City / White Water Motocikl: Yamaha nouvo elegance Prijavi odgovor kao problematičan Realno za te pare mozes samo neku nevolju da kupis. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Juan 93 Napisano Jun 6, 2018 Svrati ponekad, 311 postova Lokacija: Nis Motocikl: Sprint Prince 125 Prijavi odgovor kao problematičan Znam i ja to...Sent from my CUBOT CHEETAH 2 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...