Biker Q 1642 Napisano Jun 1, 2018 Drug član, 1710 postova Prijavi odgovor kao problematičan Kupujem platine za gs550 1980 godiste, ako neko ima ili ima nacin da nabavi neka javi na 0658928652. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1642 Napisano Jun 4, 2018 Drug član, 1710 postova Prijavi odgovor kao problematičan Evo kako izgledaju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6689 Napisano Jun 4, 2018 Ne silazi, 6561 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan E-bay Moram da primetim (ako je ovo uopšte tvoje)...desna je gotovo perfektna..leva deluje da ima problem. Kada stradaju platine najveći krivac je obično kondenzator. Pre nego staviš nove platine, a ne planiraš zamenu kondenzatora OBAVEZNO ih testiraj na kapacitet i (važnije) pražnjenje. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Utjerivac 6625 Napisano Jun 4, 2018 Zainteresovan ko mlad majmun!, 894 postova Lokacija: Ljubiš Donji. Motocikl: Uvijek Japanski! Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1642 Napisano Jun 5, 2018 Drug član, 1710 postova Prijavi odgovor kao problematičan Moje su da ali slika od pre jedno 3 godine. A kako se vrsi to testiranje kondezatora? Ja ih nisam gledao od tada, mada ni motor 2 god nije bio kod mene, sada imam nepravilan rad na malom gasu po gradu, izmedju 2 i 3000 obrtaja inace preko toga lepo radi a i lako pali i na leru radi solidno. Jos tada nisu delovale zlatno mada nije puno ni presao motor u medjuvremenu ali sredjujem jedno po jedno pa bih i to zamenio. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6689 Napisano Jun 5, 2018 Ne silazi, 6561 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Ozbiljniji unimeri imaju tu opciju, obično označenu sa Cx...za detaljnije uputstvo konsultuješ knjižicu za dati model. Treba naći i vrednosti, to bi trebalo da ima u manualu, a nekad čak i piše na telu. Mislim, nek me stručniji isprave, da kod tvog motora nema pobudnih kalema, pa je stanje baterije i punjenja prilično važno, naročito na nižim obrtajima. Možda će, ako ima mesa biti dovoljno da se platine lepo očiste. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1642 Napisano Jun 8, 2018 Drug član, 1710 postova Prijavi odgovor kao problematičan Nabavio sam dugmad (samo dugmad) nego mi nekako obla pa se ne bih upustao u unistavanje postojecih bar dok ne nadjem druge. Niije normalno da povremeno neka iskra izleti iz platina ka masi zar ne? Vise iskra kao od vatrometa ne kad da baci varnicu ka masi. Ujedno ako nekom zatreba neko dugme da hoce da se igra sa starim platinama kakve ne moze da nadje neka se javi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goranbj 33 Napisano Februar 21, 2023 U prolazu, 44 postova Lokacija: Bački Jarak Motocikl: Suzuki v strom 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Kupio sam Suzuki GS550d 1978g pa će mi verovatno trebati i platinska dugmad. Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...