Jump to content

Moto Zajednica

ostah bez motora

Recommended Posts

• Enduraš, 6393 postova
  • Motocikl: CRF300L

Baš mi je drago da si ga našao jer izgleda od policije nikakva korist.
Jaaaooooj ko o čemu, baba o uštipcima..... Procenat nadjenih motora kod nas je nešto preko 90%    Tu spada i moj ZZR  ;)

Tvoj nisu nasli, samo su se tu slucajno nasli u pravom trenutku :)

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Banned, 993 postova
  • Motocikl: zx7r

Baš mi je drago da si ga našao jer izgleda od policije nikakva korist.
Jaaaooooj ko o čemu, baba o uštipcima..... Procenat nadjenih motora kod nas je nešto preko 90%    Tu spada i moj ZZR  ;)

Nisam u prichi, ali je l to znachi da su nashi murkani dobri?

Ne, nego da vecinu motora kradu pacijenti ili narkici koji se provozacu udare se u venu i zaborave i da su vozili motor, onda neko vidi bachen motor i prijavi i naravno policiji idu zasluge.

Kada dobar lopov neshto ukrade, to pojede mrak u 99.99% sluchajeva.

• nezavisan, 348 postova
  • Motocikl: Yamaha TDM 850

KARMA IS A FUNNY THING... ;D ;) Mnogo sreće imaš, tebrexe...  Uživaj... i prenesi ga na sebe, nije mnogo para...

post-2656-12878996808698_thumb.gif

• Svrati ponekad, 182 postova
  • Motocikl: Liberty 125&KLE 500

Odlichna vest,svaka chast! Slichne probleme smo imali i mi ,vlasnici spacheka (citroen 2 CV)tamo,ovamo  pa nestane neki i prepoznaju ga kao tegljacha kartona i starog gvozdja.Locirali  smo im leglo pa onda bezbolne palice u ruke i reshismo ,bar na neko vreme, problem.

• Drug član, 1480 postova
  • Motocikl: R1200C, GS, DRZSM

Rusicu, dodjes mi 2 piva zbog grca u stomaku dok sam citao tvoj post. Na kraju mi je tako drago sto si ga nasao, pa zbog tog olaksanja mozec proci i sa jednim :D. Sad srecno na drumu ;)

• Prekidach, 1093 postova
  • Motocikl: Honda Africa Twin CRF1000L & Suzuki DR 650 SE

@ svi vi: :D

ko shto reche grof "teshko cu dva puta naci ukraden motor"... ja sam svoju srecu ispucao.. vishe ne prepushtam nishta sluchaju... osiguranje na prvom mestu... tek onda mogu da se vratim uzhivanju u vozhnji :)

samo da nam stanu ovi naleti kishe :)

• U prolazu, 27 postova
  • Motocikl: Yamaha FZ6

Panduri vrate 90% motora? Tesko....

Drago mi je da je zacetnik teme imao srece.

Isti model prosle godine su meni otkotrljali i naravno da do ispoljavanja efikasnosti nase milicije nije doslo.

• www.markone-pegaz.rs, 2427 postova
  • Motocikl: Napokon... BMW R1150GS!

Uh... Sjajno! Tek sada sam pročitao sve... :)

Moj slučaj:

BMW R 1100 GS mi stoji u BICIKLANI ispod stepenica u zgradi!  ;D ;D ;D

Juče idem na posao ujutro, otključavam biciklanu (rešetke kroz koje se vidi šta je unutra), a komšija silazi sa sprata i vidi me...

On: Dobro juto komšo, još samo to da vidim i da idem na posao!

Ja: Dobro jutro! Šta to komšo?!

On: Kako ćeš to čudovište da provučeš kroz vrata i saviješ oko ćoška?!  ;)

Ja: Nekad iz prve a nekad mi treba i 15 min. Kako sam raspoložen  ;D

On: Ajd da vidim!  :o

Ja: Rikverc, savij volan levo, napred, savij volan desno... OP! Izađe ceo iz prve!  ;D ;D ;D

On se krsti i kaže: Jebote da si mi rekao ajde da se kladimo da ću ga ubaciti ladno bi dao 1000€  ;D ;D ;D

E sad, pošto sam mu otkrio tajnu moram da ga koknem da ne priča dalje tehniku  ;D ;D ;D

E, da... i tamo u biciklani je zaključan nekim specijalnim lancem od "neznamtijakojelegure" i katancem čija se osovina vrti pa ga je nemoguće iseći...

Ma... nikad dosta zaštite!

• nekrunisani kralj moto cigana, 3206 postova
  • Motocikl: 4x4

I iznajmi garažu pa makar i na 3km od kuće

jbga, iznajmljivanje garaze od 50 do 100 eura pa i vise, onda bolje iznajmi garsonjeru za 150 eura i zivi u njoj sa motorom. ;D

drago mi je da si pronasao motor.

moto paranoja :)

hodam tiho i gledam ko me prati...

a ti markone si car... :) ochekujem neku josh ludju prichu tipa rasklapam motor svaki dan kad dodjem kuci i delove drzhim strateshki rasporedjene po stanu da bi ih tezhe nashli :D

• Drug član, 1555 postova
  • Motocikl: ljuta Aprilia Sportcity 200

Bravo majstore skuter brate !!!!!  kako si ga samo snimio! pa bre , ko belog Huga kad tražiš, jer toliko je od prosle godine belih Libertyja da je to ko bre iz Zastave da su došli potekli.  bas mi je drago da si ga pronasaao jer to je tebi sve i to je tvoj R i mogu misliti kroz kakvu si traumu prošao. Ali ako bi nesto voleo da vidim, to je onda onaj trenutak kada si ga prepoznao i pronašao. Još jednom, cestitam.

• Svrati ponekad, 343 postova

Koja prica... ;)

Sreca pa ste vi fini ljudi, mirne naravi, pa se sve zavrsi na fin i kulturan nacin...

Da ja nadjem par likova, da komadaju moj motor, brate mili... Ne smijem ni da pomislim... Sudili bi bi mi (BAR) za visestruki pokusaj ubistva i kanibalizam.... ::)

Ne bih stao, dok mi se ne bi neko oladio u rukama.

• Drug član, 1555 postova
  • Motocikl: ljuta Aprilia Sportcity 200

HAHAHA  kako se JA toga nisam setio.....kanibalizam!!!!  Srava !  hahahaaha    mljac mljac  bi im bilo ...

• Drug član, 2888 postova
  • Motocikl: Kliks

Hej komsho, jel te ja to videh danas (sad vec juce) popodne u Marjane? Mislim, ta korpa napred je bas uocljiva. ;D

Drago mi je da se vozis. ;)

^ :( kamo srece... drzhim motor u garazhi kod prijatelja dok u guevari ne dobiju xena komplet (lanac, kandzha i dics lock)... a moram da betoniram ispred same zgrade mesto za motor i da postavim neka "sidra" za koje cu prikachiti motorche.. sve ovo u smeru trajnog reshenja zashtite a motori nek se menjaju (na bolje)...

a skupljam i pare za polaganje jer mi ova "kradja" doshla kao opomena za par stvari :D

poz komshija i vidimo se u gsp-u dok ne sredim par pomenutih problema... :)

• U prolazu, 27 postova
  • Motocikl: Yamaha FZ6

^ :( kamo srece... drzhim motor u garazhi kod prijatelja dok u guevari ne dobiju xena komplet (lanac, kandzha i dics lock)... a moram da betoniram ispred same zgrade mesto za motor i da postavim neka "sidra" za koje cu prikachiti motorche.. sve ovo u smeru trajnog reshenja zashtite a motori nek se menjaju (na bolje)...

a skupljam i pare za polaganje jer mi ova "kradja" doshla kao opomena za par stvari :D

Ja sam uzeo prekjuce xena disc lock u Tehnodromu. Koliko sam video imaju i xena lanac i kandzu. Ne znam tacne oznake ali ima ih i tamo pa baci pogled ako budes imao vremena.

• Drug član, 2888 postova
  • Motocikl: Kliks

Ondak neko ovde na Karaburmi ima slicnu korpu kao i ti, a nisam bas dobro vodeo u prolazu koje je motorce. Ma polako, napravi prvo bunker, bice vozikanja. Dobio si PP.  ;)

Ja sam uzeo prekjuce xena disc lock u Tehnodromu. Koliko sam video imaju i xena lanac i kandzu. Ne znam tacne oznake ali ima ih i tamo pa baci pogled ako budes imao vremena.

ja cu za koji dan da re-registrujem motor pa idem da uzmem disc lock i kandzhu.. lanac u guevari dobijaju na kraju meseca...

a gde je taj tehnodrom? ne nadjoh ga preko googleta... :(

• Zainteresovan, 587 postova
  • Motocikl: Liberty 125 Special Edition

Joooj al' si im'o sreće do džadža i nazad. Kupi neki alarmčić - imaš na oglasima za 20+ ajvara samo nemoj da povezuješ signalnu diodu i paljenje na daljinski a zavuci ga što 'ajebanije npr. ispod prostora za kacigu. I to ti je dobro za početak, uz disk lok ćeš ipak biti mirniji i spremi neku bezbolnu palicu za svaki slučaj-nikad se ne zna ::)

• Drug član, 1359 postova

Vidi ako mozes uz zgradu (zavisi gde si i kakav ti je komsiluk ) da napravis mali bunker za motor to bi ti bilo najbolje resenje uz alarm i lanac  .

Najbolji izum je dva siljka u sediste naostrena kao udica uz sistem za aktiviranje po sedanju na motor .  STA CE KO NA MOM MOTORU!!!!!!!!!!!!

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja