ya man 0 Napisano Maj 28, 2018 U prolazu, 10 postova Lokacija: Budva Motocikl: Piaggio x9 200cc Prijavi odgovor kao problematičan Dobar dan, Obidjoh SVE forume,pretrage,i ne nadjoh nista,stoga,spasavajte Imam X9 200,2005 godiste,i nije radio,niti je paljen skoro dvije godine,kupim prije neki dan novi akumulator,i UPALI iz prve No,medjutim... zadnjih dva dana tesko pali prvi put,a kad se ugrije,pali kao mina!!! Sta da mu ucinim? Pozdravljam i hvala... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6129 Napisano Maj 28, 2018 Svakom po zasluzi, 12439 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Automatski saug? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ya man 0 Napisano Maj 28, 2018 U prolazu, 10 postova Lokacija: Budva Motocikl: Piaggio x9 200cc Prijavi odgovor kao problematičan Štelovao majstor,ali ništa... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6799 Napisano Maj 28, 2018 Ne silazi, 6591 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Ono istina neki sauh i može da se šteluje....ali ako je mrtav u električnom smislu mož' ga šteluješ do sJutra. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko SB 391 Napisano Maj 28, 2018 You tube / Drandigo .., 619 postova Lokacija: Sokobanja Motocikl: Yamaha Fz6S Prijavi odgovor kao problematičan Zar el.sauh ukoliko je neispravan ne ostaje u pocetnom polozaju, odnosno u polozaju pogodnom za hladan start? Trebalo bi ako je neispravan da motor upali ali da lose radi zagrejan.. Mozda lupam al tako nekako bese cini mi se.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivan89 0 Napisano Maj 28, 2018 U prolazu, 80 postova Lokacija: Sabac Motocikl: Yamaha majesty 150 Prijavi odgovor kao problematičan I ja isto mislim da je do sauga. Moguce da je ostao u izvucenom polozaju kao kad je motor ugrejan. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ya man 0 Napisano Maj 28, 2018 U prolazu, 10 postova Lokacija: Budva Motocikl: Piaggio x9 200cc Prijavi odgovor kao problematičan Kad ga upalim za jacim gasom,radi kao sat,tako da ne znam... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ya man 0 Napisano Maj 28, 2018 U prolazu, 10 postova Lokacija: Budva Motocikl: Piaggio x9 200cc Prijavi odgovor kao problematičan kako to majstor nije vidjeo? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6799 Napisano Maj 28, 2018 Ne silazi, 6591 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, Darko SB je napisao: Zar el.sauh ukoliko je neispravan ne ostaje u pocetnom polozaju, odnosno u polozaju pogodnom za hladan start? Trebalo bi ako je neispravan da motor upali ali da lose radi zagrejan.. Mozda lupam al tako nekako bese cini mi se.. Kada el.sauh ostane u položaju za hladan start...tu vožnje nema. Kada pak ostane u položaju gde je otežano paljenje, znači da je kanal kroz koji dolazi gorivo za hladan start zatvoren i onda kada nekako upali vožnja nije problem. Odredjeni modeli imaju mogućnost da im se položaj šteluje u mehaničkom smislu (odvijanje, zavijanje ili kao kod igle na karbu sa zegerom), ali ako je elektrika kaput...džaba. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ya man 0 Napisano Maj 28, 2018 U prolazu, 10 postova Lokacija: Budva Motocikl: Piaggio x9 200cc Prijavi odgovor kao problematičan Da onda mjenjam saug? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6799 Napisano Maj 28, 2018 Ne silazi, 6591 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Sad, izvini što ću ovo napisati u tvojoj temi...ali broj pitanja na koja se traže instant odgovori, u kojima se nalaze finalna rešenja, po mogućstvu izuzetno jednostavno i otprilike džabe, je u velikom porastu. Internet je jedan super alat, za one koji znaju da ga koriste. Na žalost ne postoji aplikacija koja kada povežeš telefon (recimo) sa problemom on da ga volšebno resetuje. Dal' da menjaš sauh? Menjaj, možda budeš srećne ruke. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ya man 0 Napisano Maj 28, 2018 U prolazu, 10 postova Lokacija: Budva Motocikl: Piaggio x9 200cc Prijavi odgovor kao problematičan @pronto Ja znam da je internet sjajna stvar,i vjeruj mi da znam da ga koristim...Obisao masu sajtova,cuda,pretraga,i nista ne nadjoh za ovo moje vnogo Promijenicu sau"g"H,pa se javljam... Hvala djecaci... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivan89 0 Napisano Maj 28, 2018 U prolazu, 80 postova Lokacija: Sabac Motocikl: Yamaha majesty 150 Prijavi odgovor kao problematičan Kada ga upalis sa gasom jel se ugasi ako odmah pustis gas? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ya man 0 Napisano Maj 29, 2018 U prolazu, 10 postova Lokacija: Budva Motocikl: Piaggio x9 200cc Prijavi odgovor kao problematičan Da,odmah se ugasi... A kad se "ugrije", ili sta god,radi kao sat... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivan89 0 Napisano Maj 29, 2018 U prolazu, 80 postova Lokacija: Sabac Motocikl: Yamaha majesty 150 Prijavi odgovor kao problematičan To je to, saug 100%, ostao je u izvucenom polozaju kao kad je motor zagrejan jer se iglica ne uvlaci unutra i neomogucava prolazak dodatnog benzina koji je potreban za hladan start. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ya man 0 Napisano Maj 29, 2018 U prolazu, 10 postova Lokacija: Budva Motocikl: Piaggio x9 200cc Prijavi odgovor kao problematičan @Ivan89 Ziv bio,hvala! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivan89 0 Napisano Maj 29, 2018 U prolazu, 80 postova Lokacija: Sabac Motocikl: Yamaha majesty 150 Prijavi odgovor kao problematičan Nema na cemu, menjaj to pa javi sta se desava. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ya man 0 Napisano Maj 29, 2018 U prolazu, 10 postova Lokacija: Budva Motocikl: Piaggio x9 200cc Prijavi odgovor kao problematičan E...slusajte ovo... Zovem ja firmu "ma....s moto" u Podgoricu za sau"g"h... Kaze co'ek "koji mi je broj sasije"?!!!!! Ja u nevjerici sta me pita jbte I na kraju,kao javice mi... I dobijem poruku od njih da nema,stavicu screenshoot da vidite... Tako da ne znam dje da ga trazim po Montenegro-u... Ako ima nedje po bratskoj Srbiji,dajte broj... Zahvaljujem unaprijed... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivan89 0 Napisano Maj 29, 2018 U prolazu, 80 postova Lokacija: Sabac Motocikl: Yamaha majesty 150 Prijavi odgovor kao problematičan Mozda imaju u motoklinici ali ne znam dal salju za CG. Evo broj pa vidi sa njima 064/425-20-15 Mail: motoklinika@yahoo.com Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ya man 0 Napisano Jun 2, 2018 U prolazu, 10 postova Lokacija: Budva Motocikl: Piaggio x9 200cc Prijavi odgovor kao problematičan Drustvo,ovako stoje stvari... nadjem sauh u Bgd-u...posalje mi drugar busom...podjem kod nekog majstora tu iznad budve u markovice... covjek rastavi one plastike sa strane i kaze mi da uopste nije do sauha... busno crijevo bilo sto dovodi vazduh,pravio losu smjesu,losa svecica (stavio "ngk"),promijenio kabal do svijecice i jos neka cuda,i vjerujte mi da pali kao mina... hvala na odgovorima i pomoci... pozdravljam i sretni vi drum bio! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...