Jump to content

Moto Zajednica

Ivan89

Članovi
  • Broj tema i poruka

    80
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Profile Information

  • Lokacija
    Sabac
  • Motocikl
    Yamaha majesty 150

Poslednji posetioci profila

525 profile views

Ivan89's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

0

Reputacija u zajednici

  1. @Pevac pozdrav, interesuje me kakav je challenger za voznju, koja mu je max brzina i potrosnja? Video sam slike i sta ce reci osim PRELEP MOTOR i puno lepih kilometara da provedes na njemu.
  2. Pozdrav svima, imam jedno pitanje pa ako neko zna neka se javi, imam neki cudan zvuk u varijatoru i mislim da su ublazivaci otisli ali opet pogledajte klip pa mi recite jesam li u pravu. VID_20180824_163043.mp4
  3. Mozda imaju u motoklinici ali ne znam dal salju za CG. Evo broj pa vidi sa njima 064/425-20-15 Mail: motoklinika@yahoo.com
  4. Nema na cemu, menjaj to pa javi sta se desava.
  5. To je to, saug 100%, ostao je u izvucenom polozaju kao kad je motor zagrejan jer se iglica ne uvlaci unutra i neomogucava prolazak dodatnog benzina koji je potreban za hladan start.
  6. Kada ga upalis sa gasom jel se ugasi ako odmah pustis gas?
  7. I ja isto mislim da je do sauga. Moguce da je ostao u izvucenom polozaju kao kad je motor ugrejan.
  8. Odlicno pitanje i mene to zanima. Verovatno ce se javiti neko ko zna.
  9. Tu smo da se pomazemo i ja sam postao vlasnik Yamahe Majesty pre mesec dana.
  10. Probaj ovako, ispravi korman da stoji ravno, okreni kljuc u polozaj za kontakt pa iz tog polozaja ga okreni skroz na kontra stranu za otvaranje gepeka, jednom rukom okreci kljuc a drugom vuci sediste gore. Meni se ponekad desi da nece da otvori pa moram tako da uradim.
  11. Ako nekog zanima prodajem Givi naslon za suvozaca sa mog skutera.
  12. Ja sam menjao ulje u diferencijalu pre par dana i sipao sam motulovo 80w90 koje se dobije u tubi 150ml (tuba kao pasta za zube) tako da bi trebalo da je to isto. Izmeri spricem ili necim drugim 150ml i sipaj. Imas sraf ispod dekle varijatora za ispustanje starog ulja.
  13. Evo da se javim posle nekog vremena imao sam posla pa nisam stigao ranije. Napajanje imam na saugu tek kada zaverglam i kada upali ali u medjuvremenu sam skidao karb i nasao sam jedan veliki problem, pukao je jedan aluminijumski deo koji drzi osovinicu na kojem je plovak i zato iglica ne zatvara lepo pa karb preliva, to sam zalepio loctite lepkom i za sada drzi dok ne nadjem drugi karb da kupim.
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja